Στην τελική ευθεία για φορ η Νίκη – Προβάδισμα ο Λάζαρος Μαντζίρης

Στην τελική ευθεία για την απόκτηση επιθετικού βρίσκεται η Νίκη Βόλου. Η διοίκηση, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, έχει καταλήξει σε δύο στόχους με την τελική επιλογή να γίνεται μετά το αυριανό ματς με την Στυλίδα.

Ο ένας εκ των δύο ποδοσφαιριστών είναι ο Λάζαρος Μαντζίρης, ο οποίος την Παρασκευή βρέθηκε στον Βόλο έχοντας εκτενή συζήτηση με τον πρόεδρο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης, κ. Ιμεράι. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τις δύο  πλευρές να έρχονται σε κατ’ αρχήν συμφωνία που εφόσον ενεργοποιηθεί από τους κυανόλευκους θα επισημοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά τον Βαγγέλη Μάντζιο στον οποίο οι κυανόλευκοι είχαν καταθέσει δελεαστική πρόταση, χωρίς όμως να φτάσουν σε συμφωνία καθώς οι οικονομικές απαιτήσεις του έμπειρου επιθετικού «εκτροχίαζαν» τον οικονομικό προϋπολογισμό της βολιώτικης ομάδας. Αν και το «παράθυρο» της μεταγραφής του Βαγγέλη Μάντζιου στη Νίκη συνεχίζει να είναι ανοιχτό, εντούτοις οι πιθανότητες καθημερινά λιγοστεύουν καθώς η διοίκηση και τη τεχνική ηγεσία της βολιώτικης ομάδας θέλει άμεσα να ολοκληρώσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της.

Ο Λάζαρος Μαντζίρης συγκεντρώνει τα στοιχεία που ζητά ο προπονητής από τον επιθετικό που θα ενισχύσει την ομάδα, καθώς πρόκειται για υψηλόσωμο σέντερ φορ (1.95) με ευχέρεια στο σκοράρισμα, τόσο με το κεφάλι όσο και με τα πόδια. Το νεαρό της ηλικίας του (23 ετών) τον καθιστά φιλόδοξο και με σημαντικό κίνητρο για διάκριση μέσω μίας ομάδας που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και στοχεύει να πρωταγωνιστήσει και στη Football League της νέας αγωνιστικής περιόδου, εφόσον κατακτήσει την άνοδο. Για τον Λάζαρο Μαντζίρη η Νίκη Βόλου αποτελεί ιδανικό σταθμό στην καριέρα του καθώς είναι μία ομάδα που δημιουργεί πολλές προϋποθέσεις για γκολ σε κάθε παιχνίδι της, δίνοντάς του την ευκαιρία να αποδείξει τις εκτελεστικές του δυνατότητες. Ο υψηλόσωμος επιθετικός πέτυχε 11 γκολ την περσινή αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα ενώ φέτος με την Σπάρτη, στο πρωτάθλημα της Football League, σε εννέα ματς σκόραρε μία φορά.

Εκτός του επιθετικού η Νίκη θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, με τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο να έχει ήδη βολιδοσκοπηθεί. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο ποδοσφαιριστής θα αποκτηθεί και θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις