Επιστροφή στις νίκες… για Ακρόπολη

Επιστροφή στις επιτυχίες για Ακρόπολη, που πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά το σερί ηττών που ξεκίνησε την πέμπτη αγωνιστική και κράτησε ως το τελευταίο παιχνίδι του α΄γύρου, όποτε, η ομάδα του Σέσκλου επικράτησε μακριά από την έδρας, επί της Αγ. Παρασκευής με 4-1, παίζοντας πάρα πολύ όμορφο κι επιθετικό ποδόσφαιρο και χάνοντας πολλές ευκαιρίες να σκοράρει κι άλλες φορές.

Το σκορ άνοιξε από νωρίς (5’) με πλασέ του Μίλτου, πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το 0-2 σημειώθηκε στο 19’ με κεφαλιά του Χάνου, μετά από εκτέλεση κόρνερ κι αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο β΄μέρος οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-3, όταν ο Διαμαντόπουλος έκανε έξοδο από την εστία του, στο ύψος της μεγάλης περιοχής και δεξιά  κι ανέτρεψε τον Μερμίγγη που είχε τον έλεγχο της μπάλας με το διαιτητή Βλάχο να υποδεικνύει σωστά το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κόκκας που ήταν εύστοχος. Σ΄ αυτό το σημείο υπήρξαν διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Αγ. Παρασκευής, για μη τήρηση του φερ-πλέι, από πλευράς Ακρόπολης.

Στο 86’ με εκπληκτικό σουτ από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής, που έστειλε τη μπάλα διαγώνια στη απέναντι “παραθυράκι” της εστίας του Διαμαντόπουλου, ο στρατευμένος Αξιώτης έκανε το 0-3, για να ακολουθήσει ένα εκπληκτικό δίλεπτο στο τέλος της κανονική διάρκειας του αγώνα (88’-90’), όταν οι φιλοξενούμενοι έχαναν το ένα γκολ πίσω από το άλλο, με τον Διαμαντόπουλο σ΄αυτό το διάστημα να κάνει εκπληκτικές αποκρούσεις.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 91’, όταν με κεφαλιά ο Σιόβας, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πάσα, βρήκε απροετοίμαστη την άμυνα της Ακρόπολης και με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, σκόραρε μειώνοντας για την ομάδα του σε 1-4.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Διαμαντόπουλος, Μαστακούλης, Κουρτέλης, Λούμπαρδος, Ιωακειμίδης, Τσίλογλου, Χρόνης, Πάσα, Σιόβας, Μαρμαρινός, Ρουσσάς
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Γκατζούνας, Τ. Κολυμήτρας, Κ. Κολυμήτρας, Τσούτσας (65’ Πασσιάς), Χάνος, Μερμίγγης (71’ Παγώνης), Σάββας (46’ Αξιώτης), Κόκκας, Κατής 958’ Τσεκούρας), Μίλτος

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις