Εκτός έδρας δοκιμασία με Απόλλωνα Μακρ. για Θησέα (pregame)

Στο δημοτικό στάδιο Καρδίτσας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου δοκιμάζεται σήμερα στις 3 μ.μ. ο Θησέας. Η ομάδα της Αγριάς προέρχεται από ήττα στο εντός έδρας παιχνίδι της με τη Νίκη και είναι λογικό να θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Το ίδιο όμως επιθυμούν και οι Καρδιτσιώτες, που την Τετάρτη έχασαν στην Κατερίνη από τον Πιερικό με 2-1, δεχόμενοι γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.
Οι σημερινοί μονομάχοι ισοβαθμούν στην 7η θέση της βαθμολογίας με 17 πόντους και όλα δείχνουν ότι θα γίνει ένας αμφίρροπος αγώνας. Το ίδιο είχε συμβεί και στον α’ γύρο, όπου ο Θησέας είχε επικρατήσει δύσκολα με 2-1 στο στάδιο του Βελεστίνου, το οποίο τότε χρησιμοποιούσε ως έδρα.
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, στους «πράσινους» υπάρχουν δύο επιστροφές, καθώς ο αρχηγός Νίκος Κοτζαθανάσης και ο Πέτρος Αγιασιώτης εξέτισαν στο προηγούμενο ματς με τη Νίκη την ποινή μίας αγωνιστικής που τους είχε επιβληθεί. Βέβαια, μετά τη λύση της συνεργασίας με τους Καψιώτη, Σφάκα, Αγγελή και Παπαϊωάννου, το ρόστερ έχει μικρύνει, οπότε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι μόνο 19 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Σπύρος Παναγιώτου, Θάνος Μπόρας, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αρκάδιος Δημητριάδης, Βασίλης Πέτσης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Νίκος Κοτζαθανάσης, Πέτρος Αγιασιώτης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης και Βαγγέλης Τσιουρής.
Διαιτητής του σημερινού αγώνα ορίστηκε ο Αδάμος Κουκούλης από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους Χρήστο Νάκα και Γιώργο Πατέτσο, επίσης από την ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής θα είναι ο Περικλής Τουτούκης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις