Λ. Μπακάλης: Το παιχνίδι θα κριθεί στη δύναμη

Στην Καρδίτσα με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου αγωνίζεται σήμερα ο Θησέας, με τους «πράσινους» να δηλώνουν έτοιμοι για τη σημερινή «μάχη», όπως τόνισε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο προπονητής τους, Λάκης Μπακάλης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βελεστινιώτη τεχνικού:
«Ο Απόλλων Μακρυχωρίου παρουσιάζεται αρκετά δυνατός εντός έδρας. Μέσα στην Καρδίτσα έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα και γι’ αυτό πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, αν θέλουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, το οποίο έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας.
Λογικά ο αγώνας θα κριθεί στη δύναμη. Η ομάδα που θα κερδίσει τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες θα έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Γι’ αυτό και πρέπει να βγάλουμε πάθος στον αγωνιστικό χώρο, κυνηγώντας όλες τις μπάλες. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε κάποιο γκολ και φυσικά να έχουμε κλειστούς τους διαδρόμους προς τη δική μας εστία, εξουδετερώνοντας τα ατού του αντιπάλου και αποφεύγοντας περιττά λάθη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις