Ντεμπούτο Πρέκα στον πάγκο του Ίωνα κόντρα στην ΑΕΒ Διμηνίου

Με καινούργιο πρόσωπο στον πάγκο θα εμφανιστεί στο ματς με την ΑΕΒΔ, που θα διεξαχθεί σήμερα στις 6 μ.μ. στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος», για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ. Ο Λάμπρος Πρέκας μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στη Νίκη, την οποία οδήγησε μέσα σε δύο χρόνια από την Α1 ΕΣΚΑΘ στη Β’ Εθνική μπάσκετ. Πρόσφατα, όμως, χώρισαν οι δρόμοι του με τους «κυανόλευκους», με αποτέλεσμα η διοίκηση του Ίωνα να βρει την ευκαιρία να τον χρίσει διάδοχο του Λευτέρη Κατσαλή, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του μετά την εντός έδρας ήττα από τον Γ.Σ. Αλμυρού

Το ντεμπούτο του έμπειρου τεχνικού θα πραγματοποιηθεί κόντρα στην ΑΕΒΔ, με τους «κυανέρυθρους» να θέλουν τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά πλέι οφ. Ο νέος προπονητής του Ίωνα θα παρατάξει τους: Ευθυμίου, Φωτιάδη, Κωτούλα, Ευτυχίδη, Κουμπούνη, Βασιλείου, Παυλόπουλο, Μπεκρή, Γεωργόπουλο, Φοινικόπουλο, Τζήμα, Φαρμάκη, Γουσιόπουλο.

Στην αντίπερα όχθη η ΑΕΒΔ θα παραταχθεί ενισχυμένη με τον Βλάχο αυτή τη φορά. Αντίθετα αμφίβολος θεωρείται ο Μαντζουράνης, ενώ θα λείψουν οι στρατευμένοι Γκιοκάι και Τάσος. Επομένως ο Κώστας Σιδηρόπουλος θα παρατάξει τους Κουρατίδη, Ζαμπέτογλου, Νίκολη, Χαρχαρή, Βλάχο, Ζούρη, Ντελή, Καλιντζέο, Μπαμπάνη και ίσως τον Μαντζουράνη.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις