Επιστροφή στο Πανθεσσαλικό με γκολ και θέαμα θέλει η Νίκη (pregame)

Τον Α.Ο. Στυλίδας φιλοξενεί η Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το συγκρότημα του Ράτκο Ντόστανιτς επιστρέφει στην έδρα του μετά τον αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη, στις 19 Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους και θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο που θα προσέλθει στο Πανθεσσαλικό με μία ακόμη νίκη και μία ακόμη καλή εμφάνιση. Οι κυανόλευκοι προέρχονται από οκτώ συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα και με την απαραίτητη συγκέντρωση και πειθαρχία δεν αναμένεται να δυσκολευτούν απέναντι στον Α.Ο. Στυλίδας που θα αντιπαρατάξει πάθος και δύναμη για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο ποδοσφαιριστές που αποτελούν βασικά γρανάζια της κυανόλευκης μηχανής. Ο Χρήστος Καρτσαμπάς θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, μετά την κόκκινη (δύο κίτρινες) κάρτα που δέχθηκε στο ματς με τον Θησέα ενώ το τράβηγμα που ένιωσε στην γάμπα ο Αλέξης Τσεμπερίδης στην προπόνηση του Σαββάτου, εκτιμάται πως πρόκειται για θλάση που θα αφήσει τον έμπειρο αμυντικό μέσο εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Η τελική διάγνωση για τον τραυματισμό του κυανόλευκου ποδοσφαιριστή θα γίνει μετά την μαγνητική που θα κάνει την Τρίτη. Η ατυχία χτυπάει για δεύτερη φορά τη φετινή περίοδο τον 32χρονο μέσο καθώς μία θλάση στον τετρακέφαλο, στην προετοιμασία της ομάδας, τον κράτησε εκτός δράσης μέχρι και την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Από την 6η αγωνιστική ο Τσεμπερίδης είχε συνεχόμενα και γεμάτα 90λεπτα, αποτελώντας πολύτιμο εργαλείο για την ομάδα του.

Εκτός των Καρτσαμπά και Τσεμπερίδη, η Νίκη θα στερηθεί των υπηρεσιών και του Κωστή Δεμηρτζόγλου καθώς ημερολογιακά θα μπορούσε να αγωνιστεί στον σημερινό αγώνα, όμως το δελτίο του δεν μπορεί να βρίσκεται στα χέρια της ομάδας λόγω της κυριακάτικης αργίας.

Ο Λόρι Κέρι αν και συντηρητικά πήρε μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου, δεν αισθάνθηκε ενόχληση και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Η Στυλίδα με 14 βαθμούς βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα και δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον Α.Ο. Σελλάνων (0-1) ενώ στα εκτός έδρας παιχνίδια της μετρά δύο νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες με τέρματα 7-18.

Οι διαιτητές

Από την Κοζάνη είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση της Νίκης με την Στυλίδα. Συγκεκριμένα, «άρχων» του αγώνα θα είναι ο Στράτος Σουλίδης, ενώ από την ΕΠΣ Κοζάνη θα είναι και οι δύο βοηθοί Θωμάς Βογδόπουλος και Κώστας Πραχάλης.Παρατηρητής ορίστηκε ο Πέτρος Τσακνάκης από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ο Σουλίδης «σφυρίζει» φέτος για δεύτερη χρονιά στις Εθνικές κατηγορίες και αυτό θα είναι το 13ο παιχνίδι στην Γ’ Εθνική (επτά διηύθυνε πέρυσι και πέντε μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα). Για πρώτη φορά θα είναι διαιτητής σε παιχνίδι της Νίκης.

Τα εισιτήρια

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα Νίκη Βόλου – Α.Ο. Στυλίδας για την 15η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής  2018-2019, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στις 15:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

– Γενική Είσοδος :10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

– Θέσεις VIP: 20€ (εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

– Γυναίκες: 5€

– Μαθητικό – παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)
– Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν

Είσοδος στο Στάδιο:

Η είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από την Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχουν τα εκδοτήρια για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Οι κάτοχοι των Καρτών Διαρκείας  των Κατηγοριών Basic, Fans, Kids, Ladies θα μπορούν να εισέρχονται από την Β’ Πεζογέφυρα και από ξεχωριστό σημείο εισόδου στο οποίο θα γίνεται ο ηλεκτρονικός έλεγχος των καρτών τους.Οι κάτοχοι των Διαρκείας, καλούνται να έχουν μαζί τους απαραίτητα και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των Καρτών Διαρκείας Gold και Premium αλλά και των κατόχων Εισιτηρίων 20€ θα γίνεται από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 13.00 το μεσημέρι της Κυριακής 20/01/2019.

Ασφάλεια:

Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας.

Νίκη Βόλου 1924 – ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις