“Χ”ωρίς νικητή το Μαγνησιακός- Πρωτεσίλαος

Χωρίς νικητή και τέρματα, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που έγινε στο Βασδέκειο το πρωί της Κυριακής,  όπου ο γηπεδούχος Μαγνησιακός υποδέχθηκε τον Πρωτεσίλαο, σε μια αναμέτρηση μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, όπου βρέθηκαν αντιμέτωπες δυο ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία.

Αμφίρροπη ήταν η αναμέτρηση η οποία στο μεγαλύτερο μέρος της είχε την μπάλα να κινείται πάνω κάτω, μπροστά από τις δύο εστίες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μία ελαφρά υπεροχή στα “ σημεία”.

Το παιχνίδι κυριολεκτικά άναψε όσο περνούσε ο χρόνος και πλησιάζαμε προς το τέλος του καθώς οι δύο ομάδες ήθελαν πολύ τη νίκη.

Σε αυτό το τελευταίο 10λεπτο οι φιλοξενούμενοι ήταν που έχασαν πολύ περισσότερες κλασικές ευκαιρίες και σίγουρα θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ σε κάποια από αυτές αν ήταν πιο ψύχραιμοι η πιο εύστοχοι.

Σημειώνουμε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάρκου (61’) που απέκρουσε αρχικά ο Βλαχόπουλος και στη συνέχεια η μπάλα από το οριζόντιο δοκάρι πέρασε κόρνερ.

Στο 80’ η απάντηση του Μαγνησιακού με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το Ζενούνη, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μάνου.

Στο επόμενο λεπτό (81’) ο Απ. Λάμπος, μετά από εκτέλεση κόρνερ βρέθηκε σε εξαιρετική θέση στο ύψος της μικρής περιοχής και λίγο μέσα, αλλά στην προσπάθειά του να αποφύγει  σώματα των αντιπάλων του, έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Στην επόμενη φάση (82’), από εκτέλεση φάουλ του Σούδη από δεξιά, ο Κοπάνας δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά, όντας μόνος του στην αριστερή γωνία της μικρής περιοχής, σε ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση, στην τελευταία ευκαιρία που δεν άλλαξε το τελικό 0-0.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με την κόκκινη κάρτα  (δεύτερη κίτρινη) στο 92’ που δέχθηκε ο Ζενούνης, για  φάουλ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βλαχόπουλος, κρανιάς, Κωστής, Βασιλείου, Γκαμαλέτσος, Τσιάνος, Μυλωνάς, Κολυμήτρας (31’ Ζενούνης), Δανιλόπουλος (75’ Μπαλλάς), Θεοδωρόπουλος (65’ Οικονόμου), Τάρε (31’ Γκέρτσος)

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Ακριβούσης, Ι. Λεϊμονής (92’ Τσουβαλιάς), Σιαμανίκος, Χασιώτης, Κ. Κόρκος, Μουσαμπέλιου, Ι. Λάμπος, Απ. Λάμπος, Σούδης, Μαρικλέν (67’ Κοπάνας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις