Ντόστανιτς: Συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά μπορούν και καλύτερα

Τρεις φορές έδωσε συγχαρητήρια ο Ράτκο Ντόστανιτς στους ποδοσφαιριστές του, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Στυλίδα. Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό ώστε στο τέλος να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα και τους παίκτες μου. Πιστεύω πως και σήμερα παίξαμε ένα καλό παιχνίδι. Το αποτέλεσμα του σημερινού παιχνιδιού δεν μας αφήνει να πούμε κάτι παραπάνω. Παίξαμε σε κάποια διαστήματα πάρα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Το βασικό είναι η συμπεριφορά των παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο να συνεχιστεί έτσι, οι ποδοσφαιριστές μπορούν ακόμα καλύτερα, αυτό ζητάω συνέχεια.

Γνωρίζουμε όλοι πως μέσα σε μια εβδομάδα έχουμε τρία παιχνίδια, δεν είναι εύκολο, πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και με το κεφάλι κάτω. Για μια ακόμη φορά δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Για το ότι η Νίκη είναι μόνη στην κορυφή, έχοντας την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα:

«Σίγουρα, όλα αυτά τα στατιστικά είναι καλά για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, αλλά από εκεί κι ύστερα είναι μακρύς ο δρόμος. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας:

«Σ’ αυτόν τομέα θέλουμε να κάνουμε κινήσεις οι οποίες θα είναι για την ενδυνάμωση της ομάδας. Δεν θέλουμε να βιαστούμε, είμαστε σε συνεννόηση με τον πρόεδρο. Σίγουρα θα πάρουμε κάποιον ποδοσφαιριστή, αλλά πάντα για το καλό της ομάδας. Δεν θέλω να γίνει κάποιο λάθος στον σχεδιασμό αυτής της ομάδας, πηγαίνουμε με σίγουρα βήματα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις