«Όρθιος» στον κάμπο και… βλέπει Ευρώπη ο Άρης!

Νικητής στο γήπεδο μπορεί να μην υπήρξε στη Λάρισα (0-0), όμως ο Αρης, κάλλιστα μπορεί να χαμογελά, καθώς το ισόπαλο αυτό αποτέλεσμα, ανέβασε – προσωρινά – τους Κίτρινους στην 5η θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον Παναθηναϊκό (έχει έναν αγώνα λιγότερο), με την ΑΕΛ, να μένει στους 19 και να τα βάζει με την τύχη της για την φάση του 67′ όταν ο Μιλοσάβλιεβιτς, εξ’ επαφής, μπροστά από τον Κουέστα σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ισπανού τερματοφύλακα.

Ανασταλτικός παράγοντας σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα της Θεσσαλίας ήταν ο τραγικός αγωνιστικός χώρος του AEL FC Arena που πλέον τείνει να εξελιχθεί σε επικύνδινος, με τον Κωνσταντινίδη, να αποχωρεί τραυματίας (εκφράζονται φόβοι ακόμα και για σοβαρή ζημιά στο γόνατο).

Οι δύο ομάδες ουσιαστικά αλληλουεξεδετερώθηκαν, αφού καμία δεν πήρε το ρίσκο να φανεί πιο απειλητική για να κερδίσει το παιχνίδι. Επί της ουσίας με εξαίρεση ένα εικοσάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο εκεί όπου με εξαίρεση το δοκάρι της ΑΕΛ και τη φάση του Ντιγκινί στο 77′ δεν υπήρξε τίποτα το αξιόλογο.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις