Νίκησε Αγ. Άννα και… “πρωταθλήτρια” Χειμώνα η Δήμητρα

Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή Χειμώνα κατέκτησε η Δήμητρα, που επικράτησε στην έδρα της επί της Αγίας Άννας με 4-0,  με το τελικό σκορ να διαμορφώνονται στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια μίλησαν οι γηπεδούχοι για την απόδοση της  Αγίας Άννας, τονίζοντας πως ήταν η καλύτερη ομάδα που “πέρασε” από την Ευξεινούπολη, παρουσιάζοντας ένα σύνολο ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας κατοχή, κυκλοφορία, πίεση, επιθετικές ενέργειες, αλλά όχι την καλή τελική πάσα που θα έφερνε τους ποδοσφαιριστές της σε θέση βολής.

Σε ότι έχει να κάνει με την εξέλιξη της αναμέτρησης, το σκορ άνοιξε στο 21ο λεπτό, όταν ο Κρανάς με σέντρα βρήκε τον Παπαδόπουλο, ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 36’ ο Αράπιτσας με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στέλνοντας την μπάλα χαμηλά, ίσως έχοντας βρει και σε σώματα παικτών,  πέτυχε το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 82’ ο Κακλιάς έβγαλε την μπαλιά στον Παπαδόπουλο, ο οποίος “τσίμπησε”  τη μπάλα, με αποτέλεσμα το τάκλιν που έκανε ο ποδοσφαιριστής της Αγίας Άννας,  προσπαθώντας να κόψει τον επιθετικό των γηπεδούχων, να υποδειχθεί σε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος ο Παπαδόπουλος κάνοντας το 3-0.

Στο 87ο Φούκης μετά από διαγώνια μπαλιά του Χονδρογιάννη στην πλάτη της άμυνας, βρέθηκε σε θέση βολής και με διπλή προσπάθεια,  αφού αρχικά απέκρουσε ο Αϊντίνι, διαμόρφωσε το τελικό 4-0 πλασάροντας εύστοχα.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να μπουν ξανά στο παιχνίδι (αν ευστοχούσαν το σκορ θα γινόταν 2-1), όταν ο Σπ. Ζιάγκας έκανε την παράλληλη σέντρα από αριστερά και ο Κ.  Τσιουρέλης, προ κενής εστίας, αφού τερματοφύλακας ήταν εξουδετερωμένος, δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Λίγο αργότερα (65’) σε παράλληλη σέντρα του Αντωνίου οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι εντός περιοχής,  σε μία περίπτωση που για εκείνους ήταν ξεκάθαρη, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπράνος, Καψιώτης, Νικηφοράκης (80’ Μπιρμπίλης), Κυριάκος, Στεφανής, Θωμαΐδης, Κρανάς (65’ Φούκης), Ξηροκώστας (60’ Χονδρογιάννης), Παπαδόπουλος, Βούλγαρης (72’ Κακλιάς), Αραπίτσας

ΑΓ. ΑΝΝΑ: Αιντίνι, Θ. Ζάγκας, Στεργιόπουλος, Αλεξανδρίδης (65’ Κριτσίνης), Πετσιμέρης (46’ Κ. Τσιουρέλης), Σ. Τσιουρέλης, Ζαρίφης, Σπ. Ζάγκας, Αντωνίου (82’ Ζαφειρίου), Σφάκας (75’ Κανδύλας), Χατζητρακόσιας
*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις