Έμεινε στο 0-0 με Φωκικό ο ΓΣ Αλμυρού

Στο πρώτο παιχνίδι για το 2019 ο Γ.Σ. Αλμυρού δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, καθώς υποχρεώθηκε σε «λευκή» ισοπαλία με τον Φωκικό στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος». Οι «κυανόλευκοι» επηρεασμένοι από την έλλειψη αγωνιστικών υποχρεώσεων από τις 16 Δεκεμβρίου, δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό και έμειναν στο 0-0 με την ομάδα της Άμφισσας.

Ο Φωκικός έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 11ο λεπτό, όταν ο Χατζηστάμου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στη συνέχεια ο Γ.Σ. Αλμυρού πίεσε την αντίπαλη άμυνα και είχε ευκαιρίες για γκολ. Στο 15’ ο Τσιώλης βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά αστόχησε, ενώ στο 35’ ο Τσελεπής με σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλμυρός έπαιξε στο μισό γήπεδο τον Φωκικό. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια. Μάλιστα, λίγο έλειψε στο 90’ ο Φωκικός να «κλέψει» το ματς, όταν σε κεφαλιά του Ζιώγα η μπάλα έφυγε άουτ.

Διαιτητής: Μαυρίδης (Πέλλας).

Βοηθοί: Κεσίσογλου, Μίλτσης (Πέλλας).

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Ναουμίδης, Δημηνάς (58’ Τζοβάρας), Αλεξανδρής, Γκίκας, Στουρνάρας, Τσελεπής (84’ Τιμπλαλέξης), Τσιώλης, Κοντοβάς (65’ Παπακώστας).

ΦΩΚΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Πιέτρι, Καρδάσης, Ζιώγας, Κυριάκου, Τσιώκος, Μεγάλος, Κακάμης, Κολοβός, Γουόρντεν, Χατζηστάμου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις