«Διπλό» παραμονής για Θησέα

Με ένα τεράστιο «διπλό» επέστρεψε από την Καρδίτσα ο Θησέας. Η ομάδα της Αγριάς στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής επιβλήθηκε στο δημοτικό στάδιο Καρδίτσας του Απόλλωνα Μακρυχωρίου με 2-1.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν στο πρώτο ημίχρονο να επιβάλουν τον ρυθμό τους, με τον Θησέα να ανοίγει το σκορ στο 35’. Ο Δημητριάδης με σουτ από το  ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γεωργατζά, γράφοντας το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης στο 47’. Ο Τσιμπούκας μετά από εκτέλεση φάουλ με κεφαλιά έγραψε το 1-1, καθώς ο Κεφαλάς δεν εκτίμησε σωστά τη φάση.

Το γκολ αυτό, ωστόσο, δεν επηρέασε ψυχολογικά τους παίκτες του Λάκη Μπακάλη, οι οποίοι στη συνέχεια βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στο γκολ και να πάρουν την πολύτιμη νίκη. Συγκεκριμένα, στο 84’ ο Κοτζαθανάσης εκτέλεσε κόρνερ και ο Γιαουπλάρι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να δώσει τη σπουδαία νίκη στον Θησέα.

Διαιτητής: Κουκούλης (Λάρισας).
Βοηθοί: Νάκας, Πατέτσος (Λάρισας).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ
: Γεωργατζάς, Μβελέ Τζούνιορ, Τζιλός, Ισούφης, Κοντοβάς, Κατσιγιάννης (90′ Αργυρόπουλος), Μυργιώτης (58′ Δ. Τεντολούρης), Κρανιώτης, Τσιμπούκας, Κωτσοβός (84′ Κουλοκτσής), Τσιχαράπης.
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κεφαλάς, Διαμαντόπουλος, Μπόρας, Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουΐχε, Χατζησταμάτης (87’ Φραγκογιάννης), Πέτσης (90’ Γαλανόπουλος), Αγιασιώτης (68’ Κοτζαθανάσης), Βλάχος (73’ Τσιουρής), Οικονόμου, Δημητριάδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις