Α’ ΕΠΣΘ: Το Φιλμ της 13ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)

Ολοκληρώθηκε και η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ,  που σήμανε και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, εκεί όπου έχουμε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα να πηγαίνει στην ομάδα της Δήμητρας, που επικράτησε με το βαρύ 4-0 επί της Αγίας Άννας,  για την οποία όμως οι γηπεδούχοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια, όσον αφορά στην εικόνα της στην αναμέτρηση.

Από εκεί και πέρα όμως η μάχη συνεχίζεται στην κορυφή όπου έχουμε τρεις ομάδες, με διαφορά ενός πόντου να τις χωρίζει,  αλλά και μία ακόμη, αυτή του Ρήγα να καραδοκεί προκειμένου να αγγίξει το γκρουπ των πρωτοπόρων, καθώς έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Αναλυτικότερα, ο Διαγόρας σ’ ένα από τα πιο δυνατά παιχνίδια της αγωνιστικής, κέρδισε 2-0 το Σαρακηνό,  που εξέφρασε σοβαρά παράπονα για την διαιτησία. Η ομάδα του Διαγόρα  συνεχίζει το νικηφόρο σερί με τον Μιχάλη Ζιώγα στον πάγκο.

Ο Αίας Σούρπης σε ακόμη μια αναμέτρηση, αν κι αγωνιζόμενος στο γήπεδο Αχιλλείου, προσέφερε πλούσιο θέαμα αλλά και πολλά γκολ, επικράτησε με μεγάλο σκορ (4-0) επί του Πυράσου,  ο οποίος παρατάχθηκε με σύνθεση “ανάγκης” και νέα παιδιά στην ενδεκάδα, λόγω  απουσιών για διάφορους λόγους.

Ο Ρήγας Φεραίος δεν δυσκολεύτηκε να περάσει από τον Πλάτανο κερδίζοντας τους Μυρμηδόνες με 2-0,  με όλα τα τέρματα να επιτυγχάνονται στο δεύτερο μέρος  της αναμέτρησης.

Σε παιχνίδι που έγινε υπό το φως των προβολέων,  ο Ηρακλής επικράτησε στο Βασδέκειο επί της Σκιάθου με 3-1, με τη γηπεδούχο ομάδα να έχει για πρώτη φορά στον πάγκο τον Βασίλη Πανόπουλο.

Η Ακρόπολη διέκοψε το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων με τις οκτώ συνεχόμενες ήττες κι  επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας με 4-1 στην Αγία Παρασκευή, επί της τοπικής ομάδας,  που προσπαθεί κι εκείνη να επαναφέρει την καλή εικόνα των προηγούμενων αγωνιστικών.

Τέλος, Μαγνησιακός και Πρωτεσίλαος που μάχονται αμφότεροι για την παραμονή, έχασαν έδαφος καθώς αλληλοεξοντώθηκαν με το 0-0 που έφεραν στο Βασδέκειο το πρωί της Κυριακής και παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής
Δήμητρα-Αγία Άννα 4-0
Αγία Παρασκευή-Ακρόπολη 1-4
Διαγόρας-Σαρακηνός 2-0
Ηρακλής-Σκιάθος 3-1
Αίας-Πύρασος 4-0
Μαγνησιακός-Πρωτεσίλαος 0-0
Μυρμηδόνες-Ρήγας 0-2

Η Βαθμολογία

*Παιχνίδι λιγότερο για Ρήγα – Σκιάθο

Η επόμενη 14η αγωνιστική
Αγ. Παρασκευή- Δήμητρα
Αγ. Άννα- Διαγόρας
Ακρόπολη- Ηρακλής Β.
Σαρακηνός- Αίας
Σκιάθος- Μαγνησιακός
Πύρασος- Ρήγας Φ.
Πρωτεσίλαος- Μυρμηδόνες

Τα ρεπορτάζ της αγωνιστικής
Πατώντας στους συνδέσμους που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε τα ρεπορτάζ των αγώνων της Α’ ΕΠΣΘ, για την αγωνιστική που ολοκληρώθηκε…
Επιστροφή στις νίκες… για Ακρόπολη
Συνεχίστηκε το νικηφόρο σερί του Ρήγα… και με Μυρμηδόνες
Νίκη κορυφής για Διαγόρα… διαμαρτυρίες για Σαρακηνό
“Χ”ωρίς νικητή το Μαγνησιακός- Πρωτεσίλαος
Νίκη… υπό το φως των προβολέων, για Ηρακλή
Νίκησε Αγ. Άννα και… “πρωταθλήτρια” Χειμώνα η Δήμητρα
Αίας… εντυπωσιακός κι ασταμάτητος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις