Β’ ΕΠΣΘ: Το Φιλμ της 13ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)

Ολοκληρώθηκε η 13η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας ΕΠΣΘ και με την ολοκλήρωση του α΄γύρου του πρωταθλήματος, η Δάφνη  χαρίζεται ως “πρωταθλήτρια” χειμώνα, έχοντας μεγαλώσει μάλιστα και τη διαφορά της από τη δεύτερη – ως χτες – Αγχίαλο, που έκανε το ρεπό της, καθώς ο Τοξότης που έχει χτίσει εντυπωσιακό σερί, είναι η ομάδα που βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικότερα, η Δάφνη αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κι έχοντας χάσει σωρεία ευκαιριών, επικράτησε του Άνθ. Γαζή με 2-0.

Ο Τοξότης επικράτησε 2-0 της Μακρινίτσας και βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση, ενώ κι Ιάσων μετά τη νίκη του επί των Μικροθηβών, έπιασε στη βαθμολογία την Αγχίαλο και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη δεύτερη προνομιούχο θέση.

Σ’ ένα δεύτερο γκρουπ, που ακολουθεί στη βαθμολογικό πίνακα, Πανιώνιος, ΑΕ 2002 και Μακρινίτσα και συγκατοικούν έχοντας από 19 πόντους, με την ομάδα της Ν. Ιωνίας να είναι η κερδισμένη της αγωνιστικής, πετυχαίνοντας και το σκορ της ημέρας (7-2 τον Ελευθεριακό), αφού η Μακρινίτσα όπως προαναφέραμε απώλεσε βαθμούς, όπως και η ΑΕ 2002, μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα (2-2) που βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία.  

Τέλος, στα αξιοσημείωτα η πρώτη νίκη του Πηλέα, με 2-0 επί του Παγασητικού είναι γεγονός και μάλιστα ήλθε επί μιας “νοικοκυρεμένης” ομάδας, η οποία όμως δείχνει να έχει προβλήματα με το ρόστερ και θα πρέπει να αντιδράσει άμεσα για να αποφύγει τις περιπέτειες.

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής
ΑΕ 2002- Αστέρας 2-2
Πηλέας- Παγασητικός 2-0
Τοξότης- Μακρινίτσα 2-0
Ελευθεριακός- Πανιώνιος 2-7
Δάφνη- Άνθιμος Γαζής 2-0
Ιάσων- Μικροθήβες 3-1
Ρεπό: Αγχίαλος

Η Βαθμολογία

Η επόμενη- 14η αγωνιστική
ΑΕ 2002 – ΦΘ Αγχιάλου
Αστέρας Ριζ.- Τοξότης
Παγασητικός- Ελευθεριακός
Μακρινίτσα- Δάφνη
Πανιώνιος- Μικροθήβες

Ρεπό: Πηλέας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις