Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Ίνγκασον

Όλα δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Σβέριρ Ίνγκασον από τη Ροστόφ. Ο Μπράνκο μπορεί να διέψευσε τα περί συμφωνίας με τη ρωσική ομάδα για τον Ισλανδό στόπερ, ωστόσο τα ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν πως το deal αναμένεται να ολοκληρωθεί. Μάλιστα τονίζεται πως ήδη η Ροστόφ βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη για τον βασικό κεντρικό της αμυντικό.
Λέγεται πως ο ΠΑΟΚ θα δώσει 4 εκατ. ευρώ στη Ροστόφ για τον 25χρονο άσο, ωστόσο από τη Ρωσία λέγεται πως μπορεί το κόστος να φτάσει υψηλότερα. Όσο για το σενάριο περί παραχώρησης του Εβγέν Χατσερίδη στη Ροστόφ ως αντάλλαγμα, δεν φαίνεται να έχει βάσει, καθώς συν τοις άλλοις ο Χατσερίδης είναι κόκκινο πανί στην Ουκρανία για πολιτικούς λόγους (είχε αγωνιστεί με ουκρανικές επικαλαμίδες στο ματς με τη Σπαρτάκ Μόσχας το καλοκαίρι).
Στο μεταξύ, μετά την επιστροφή του Γιαννούλη από τον Ατρόμητο και την παραχώρηση του Ουάρντα στους Περιστεριώτες, εκκρεμεί για τον ΠΑΟΚ το θέμα της ανανέωσης του Φερνάντο Βαρέλα. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές παραμένει, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο 31χρονος στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήριο θα υπογράψει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις