Χωρίς Ναζίμ και νεοαποκτηθέντες ο Ολυμπιακός Β. στον Αλμυρό

Η ήττα από τα Μετέωρα ανήκει στο παρελθόν και στον Ολυμπιακό κοιτάζουν μπροστά, καθώς η ομάδα καλείται να δώσει δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια σε διάστημα τεσσάρων ημερών.
Την Τετάρτη 23/1 σε εξ αναβολής παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με τον Γ.Σ. Αλμυρού στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος», με τα προβλήματα να μην λείπουν από την ομάδα.
Ο Ντέιβιντ Ναζίμ συμπλήρωσε στο παιχνίδι με τα Μετέωρα τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ αύριο θα ξεκαθαρίσει αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Νίκος Μπουτζίκος. Σήμερα ο έμπειρος αμυντικός γυμνάστηκε ελαφρά χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις στον προσαγωγό.
Ο νεοαποκτηθείς Παντελής Ριζογιάννης «κουβαλάει» ποινή μιας αγωνιστικής από την προηγούμενη ομάδα του, τη Δόξα Δράμας και δεν θα είναι στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη. Το ντεμπούτο του έμπειρου μέσου με την «ερυθρόλευκη» φανέλα θα γίνει την Κυριακή 27/1 στο παιχνίδι με τον Πιερικό στην Κατερίνη.
Επίσης, δεν θα είναι διαθέσιμος και ο έτερος νεοαποκτηθείς Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, τη στιγμή που δεν έχουν ξεπεραστεί κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με την έκδοση του δελτίου από την ΕΠΟ του Σέρβου μέσου.
Ο Κλεβί Κόλα εξέτισε την ποινή του ο Κλεβί Κόλα, επιστρέφει στην ομάδα και αναμένεται να παίξει ως βασικός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις