Παίκτης του Φωκικού ο Καραγκούνης

Την απόκτηση του Θανάση Καραγκούνη ανακοίνωσε ο Φωκικός. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν αγωνιζόταν κατά την προηγούμενη περίοδο στον Αστέρα Αμαλιάδας

Η ανακοίνωση:

Ο Φωκικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Θανάση Καραγκούνη. Ο Θανάσης αγωνιζόταν στον Εθνικό Φιλιππιάδας (Γ΄Εθνική) και στον Αστερα Αμαλιαδας (Γ΄ Εθνική). Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Φωκικού και του ευχόμαστε να κατακτήσει όλους τους στόχους του προσωπικούς και συλλογικούς.

Ο Θανάσης Μάριος Καραγκούνης (δεν έχει κάποια σχέση με τον Θανάση Καραγκούνη που αγωνιζόταν και παλαιότερα στον Φωκικό και τώρα ανήκει στη Λαμία), γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 1995 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες του Πανιωνίου. Αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου (Κ17) και της Καλλιθέας (Κ20). Στη συνέχεια έπαιξε στα τοπικά πρωταθλήματα του Πειραιά και της Αρκαδίας με Ελλάδα Ποντίων, Θύελλα Μοσχάτου και Βρασιές, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια συμμετείχε συνεχώς στη Γ΄ εθνική με Λεωνίδιο, Εθνικό Φιλιππιάδας και Αστέρα Αμαλιάδας πριν έρθει στον Φωκικό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις