Δύσκολο έργο με Ολυμπιακό Β. έχει ο Αλμυρός (pregame)

Δύσκολο έργο έχει σήμερα ο Γ.Σ. Αλμυρού κόντρα στον Ολυμπιακό (στάδιο «Αθ. Ραγάζος 15.00), με τους «κυανόλευκους» να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, γνωρίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί.
Ο Στέλιος Αρσένος, θα έχει στη διάθεσή του και τον νεοαποκτηθέντα Αλέξανδρο Αναστασίου, καθώς το δελτίο του 28χρονου επιθετικού έχει εκδοθεί από την ΕΠΟ. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Παναγιώτη Κοντοβά, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι στο παιχνίδι με τον Φωκικό (του τοποθετήθηκαν τρία ράμματα) και σήμερα θα ξεκαθαρίσει, αν θα αγωνιστεί. Ο Κώστας Χατζής είναι άρρωστος (είχε χθες πυρετό) και όπως όλα δείχνουν ο 20χρονος μέσος θα μείνει εκτός.
Στη διάθεση του Στέλιου Αρσένου βρίσκονται οι Άγγελος Σταυράκης, Δημήτρης Βίτσος, Σταμάτης Καρράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Νίκος Μπαρούτας, Γιώργος Ναουμίδης, Βασίλης Καλαμίδας, Στέλιος Αλεξανδρής, Αποστόλης Τσιώλης, Δημήτρης Δημηνάς, Γιώργος Παπακώστας, Στέλιος Τιμπλαλέξης, Δημήτρης Δήμος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Γιώργος Δημητρίου, Χρήστος Μπακάλης, Ηλίας Γκίκας και ίσως ο Παναγιώτης Κοντοβάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις