Με Πιερικό για τη συνέχεια στο ΝΙΚΗφόρο σερί (pregame)

Τις 10 συνεχόμενες νίκες θα επιδιώξει να κάνει σήμερα η Νίκη Βόλου φιλοξενώντας τον Πιερικό στην εξ αναβολής 13η αγωνιστική, για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι κυανόλευκοι βρίσκονται σε αγωνιστική άνοδο και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, προσφέροντας ικανοποίηση στους φίλους της ομάδας που θα δώσουν τα παρών στο Πανθεσσαλικό. Μετά το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού Βόλου, η Νίκη βρίσκεται μόνη στην κορυφή και επιδίωξη όλων στο κυανόλευκο στρατόπεδο είναι να παραμείνει η ομάδα εκεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τάσο Καντούτση, ο οποίος δέχθηκε τέταρτη κίτρινη κάρτα στο ματς με τη Στυλίδα και τον Αλέξη Τσεμπερίδη, που εκτός ότι κιτρινίστηκε στον πάγκο της ομάδας, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Η τελική διάγνωση για το τράβηγμα στην γάμπα, που ένιωσε ο παίκτης στην προπόνηση του Σαββάτου, θα γίνει όταν θα βγουν και τα αποτελέσματα της μαγνητικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε την Τρίτη. Στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Χρήστος Καρτσαμπάς που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής μετά την κόκκινη που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Θησέα. Στη διάθεση του Σέρβου προπονητή θα βρίσκεται ο Κωστής Δεμηρτζόγλου ο οποίος αναμένεται να πάρει και λεπτά συμμετοχής ώστε να βρει σιγά-σιγά αγωνιστικό ρυθμό. Στην αποστολή θα βρίσκεται και το έτερο τελευταίο απόκτημα ο Εράλ Τσουλλχάι.

Ανεβασμένος ο Πιερικός

Ο Πιερικός δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και ενώ από πολλούς θεωρούνταν καταδικασμένος λόγω των διοικητικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, στα τελευταία τρία παιχνίδια, πέτυχε δύο εντός έδρας νίκες (5-1 τη Στυλίδα και 2-1 το Μακρυχώρι) και σκαρφάλωσε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Στο τελευταίο του παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας, οι μελανόλευκοι προηγήθηκαν κι έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους που ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Μπούτσικος από την ΕΠΣ Μακεδονίας

Την αναμέτρηση ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Πιερικό στο Πανθεσσαλικό στάδιο την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στις 3:00μ.μ., θα διευθύνει ο κ. Αθανάσιος Μπουτσίκος από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους κ.κ. Αλέξανδρο Κουφό  και Κωνσταντίνο Μαδίτση από την ίδια ΕΠΣ.

Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Αθανάσιος Παπακώστας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Τα εισιτήρια

Οι τιμές των εισιτηρίων:

– Γενική Είσοδος :10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

– Θέσεις VIP: 20€ (εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

– Γυναίκες: 5€

– Μαθητικό – παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)

– Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν

Είσοδος στο Στάδιο:

Η είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από την Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχουν τα εκδοτήρια για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Οι κάτοχοι των Καρτών Διαρκείας  των Κατηγοριών Basic, Fans, Kids, Ladies θα μπορούν να εισέρχονται από την Β’ Πεζογέφυρα και από ξεχωριστό σημείο εισόδου στο οποίο θα γίνεται ο ηλεκτρονικός έλεγχος των καρτών τους.Οι κάτοχοι των Διαρκείας, καλούνται να έχουν μαζί τους απαραίτητα και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των Καρτών Διαρκείας Gold και Premium αλλά και των κατόχων Εισιτηρίων 20€ θα γίνεται από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 13.00 το μεσημέρι της Τετάρτης 23/01/2019.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις