Θ. Μακρής: Το πρωτάθλημα δεν θα κριθεί από ένα παιχνίδι

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» και στην εκπομπή «Classico» μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου, Θωμάς Μακρής, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τα Μετέωρα, στο οποίο ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά και στην επόμενη μέρα της ομάδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θωμά Μακρή:

«Καταρχάς όλοι όσοι είμαστε αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό Βόλου πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη από το φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ο οποίος για ένα ακόμα παιχνίδι έδωσε βροντερό «παρών» στα Μετέωρα. Ήταν διπλά στον Ολυμπιακό και για 90 λεπτά προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα μας. Δυστυχώς, όμως, δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Ωστόσο, μετά την ήττα από τα Μετέωρα, αυτό που έπρεπε να γίνει, έγινε. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια όλοι μαζί και κοιτάζουμε την επόμενη μέρα. Οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια – και όπως έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη από την αρχή της χρονιάς – το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Δεν θα κριθεί σ’ ένα παιχνίδι, αλλά μέσα από την προσπάθεια που θα γίνει μέχρι τέλους. Από κει και πέρα θα δούμε στο τέλος της χρονιάς ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα. Οφείλουμε να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο. Σαφώς και είμαστε στενοχωρημένοι, γιατί η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε στο παιχνίδι με τα Μετέωρα και αυτό είναι μία πραγματικότητα. Αυτό εμείς το λέμε ξεκάθαρα και δεν βάζουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Ξέρουμε τι έχει συμβεί και το έχουμε, ήδη, λύσει.

Δεν χάσαμε στα Μετέωρα επειδή δεν είχαμε δεξί μπακ, όπως λένε μερικοί. Ήταν μία κακή στιγμή της ομάδας, με πολλούς παίκτες να είναι κακοί, όσον αφορά την παρουσία τους στο παιχνίδι. Χάσαμε δίκαια από μία ομάδα που ήταν ανταγωνιστική, η οποία έπαιξε ποδόσφαιρο και παλικαρίσια μας κέρδισε. Επαναλαμβάνω, ήμασταν κακοί και δεν πήραμε αυτό που θα μπορούσαμε να πάρουμε από το παιχνίδι.

Βέβαια, για να μην αδικήσω και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, στο πρώτο ημίωρο μπορούσαμε σε δυο-τρεις περιπτώσεις με τον Ναζίμ και τον Σκοπελίτη να είχαμε ανοίξει το σκορ και να ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Όμως με τα αν και με υποθέσεις, δεν κερδίζονται τα παιχνίδια.

Η ομάδα μέχρι την περασμένη αγωνιστική κατείχε την πρώτη θέση και αυτό οφείλονταν σ’ αυτούς τους παίκτες. Αυτή τη στιγμή και οι 24 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό. Σέβονται τη φανέλα που φορούν και αγωνίζονται για τον Ολυμπιακό και πως θα οδηγήσουν τον σύλλογο στη Φούτμπολ Λιγκ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις