Στοίχημα: Πολλά γκολ στην Τρίπολη!

Παρά το γεγονός ότι είναι Τετάρτη (23/01), το κουπόνι του στοιχήματος περιλαμβάνει πολλές αναμετρήσεις. Αυτό συμβαίνει, διότι η δράση στα κύπελλα της Ευρώπης είναι έντονη. Εμείς, θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με το κύπελλο Ελλάδας και το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Επιπλέον, επιλογή προκύπτει και από το ματς της Φουενλαμπράδα με την ΑΕΚ για το FIBA Champions League. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τα online kazino που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Σκορ και θέαμα στην Τρίπολη

Η φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζεται σήμερα, με τα παιχνίδια να είναι άκρως ενδιαφέροντα. Μεταξύ αυτών, και το Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα. Οι δύο ομάδες έχουν στην ουσία ανοιχτούς λογαριασμούς, με την ΑΕΛ να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα. Και αυτό, διότι ο πρώτος αγώνας έληξε 3-2 υπέρ της. Ήταν μια συναρπαστική αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς να είναι καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκειά της και να παίρνουν τελικά τη νίκη. Ωστόσο, τα δύο εκτός έδρας γκολ του Αστέρα δίνουν σημαντικές ελπίδες στους Αρκάδες. Οι γηπεδούχοι δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και προέρχονται από δύο βαριές ήττες, από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με 0-3 και 3-0 αντίστοιχα. Η άμυνά τους αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και μοιάζουν ανήμπορoι να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Μπροστά, δημιουργούν ευκαιρίες, όμως οφείλουν να είναι πιο αποτελεσματικοί. Η Λάρισα από την άλλη έχει ανακάμψει. Στο ματς με τον Άρη ήταν μέτρια, και μοιράστηκε από έναν βαθμό με τους «κιτρινόμαυρους». Σήμερα, για να προκριθεί, μάλλον πρέπει να βρει γκολ, και ως εκ τούτου θα το αναζητήσει. Γενικά, κοινός στόχος για αμφότερες τις ομάδες σήμερα, είναι να βρουν δίχτυα. Διαφορετικά, η κατάσταση θα είναι δύσκολη, για όποιον μείνει «άσφαιρος». Μάλιστα, για τον Αστέρα κάτι τέτοιο θα ήταν καταδικαστικό. Οι άμυνες των δύο αντιπάλων δεν εμπνέουν σιγουριά. Επιθετικά έχουν να δώσουν πράγματα, και αυτό απόψε επιβάλλεται, κυρίως για τους γηπεδούχους. Θεωρούμε ότι το ματς θα έχει γκολ, όπως συνέβη και στη Λάρισα. Έτσι, επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.25.

Σε φόρμα η Μπράγκα

Για το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, η Μπράγκα θα αντιμετωπίσει σήμερα τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο θεσμός βρίσκεται στην ημιτελική φάση του, και τα ματς γίνονται στο γήπεδο της Μπράγκα. Η αναμέτρηση είναι νοκ-άουτ, και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι. Ο νικητής του ζευγαριού, θα συναντήσει στον τελικό την Πόρτο, που απέκλεισε χθες την Μπενφίκα. Η Μπράγκα λοιπόν, θέλει πολύ να πάρει απόψε την πρόκριση, έχοντας ουσιαστικά και πλεονέκτημα της έδρας. Εκτός αυτού, η ομάδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μετράει πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια της, για όλες τις διοργανώσεις. Έτσι, έχει φτάσει να είναι στο -6 από την κορυφή του πρωταθλήματος και προσπαθεί για το κάτι παραπάνω. Η Σπόρτινγκ με τη σειρά της, είναι βελτιωμένη τον τελευταίο καιρό, και σίγουρα κυνηγάει και το Λιγκ Καπ. Παρόλα αυτά, αποτελεί ερωτηματικό αν μπορεί να σταματήσει τη φορμαρισμένη Μπράγκα που θα παίξει με επιπλέον ενθουσιασμό. Η τυπικά και ουσιαστικά γηπεδούχος θα επιδιώξει να κάνει χαρούμενο τον κόσμο της και να πανηγυρίσει μια μεγάλη πρόκριση. Πιστεύουμε ότι το κίνητρο είναι έστω και λίγο μεγαλύτερο για τη Μπράγκα, που είναι ποιοτική και αποτελεσματική τη φετινή σεζόν. Με βάση όλα τα δεδομένα, καταλήγουμε στον «άσο» που προσφέρεται σε απόδοση 2.40.

Ανεβαίνει το σκορ στην Ισπανία

Ήρθε η ώρα του μπάσκετ και δη του FIBA Champions League. Στον τρίτο όμιλο λοιπόν, για τη 12η αγωνιστική, η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Ισπανία για να παίξει με τη Φουενλαμπράδα. Οι γηπεδούχοι αποκλείστηκαν οριστικά από τη συνέχεια της διοργάνωσης και με ρεκόρ 3-8 παίζουν πλέον για την… «τιμή των όπλων». Η ΑΕΚ απεναντίας, μάχεται για την πρώτη θέση με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα. Η ελληνική ομάδα, συνέτριψε με 80-56 την περασμένη αγωνιστική την Ντιζόν, ενώ για το πρωτάθλημα διέλυσε με 96-70 το Περιστέρι και έμεινε μόνη τρίτη. Οι προσθήκες των Θίοντορ και Τζέιμς έχουν βελτιώσει άμεσα την ΑΕΚ που βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια της χρονιάς. Σήμερα, θα βρει απέναντί της μια Φουενλαμπράδα που αγωνίζεται πιο… χαλαρά μετά και τον αποκλεισμό της. Γενικά πάντως, οι Ισπανοί δεν φημίζονται για την άμυνά τους και έχουν δεχτεί 91 και 96 πόντους αντίστοιχα στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Η «Ένωση» μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτήν αδυναμία του αντιπάλου, αφού διαθέτει ταλέντο στην επίθεση. Το ματς έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον, και μπορεί να μας προσφέρει πλούσιο θέαμα. Περιμένουμε έναν αγώνα που θα κυριαρχήσουν οι επιθέσεις και το σκορ μπορεί να πάει σε υψηλά επίπεδα. Η ΑΕΚ είναι το φαβορί για τη νίκη αλλά οι αποδόσεις στο «διπλό» δεν προκαλούν ενδιαφέρον. Για το λόγο αυτό, θα πάμε με το Over 158.5, που το βρίσκουμε στο ικανοποιητικό 1.87.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις