Εμιλιάνο Σάλα: Η πρώην σύντροφός του ζητάει να ερευνηθεί η μαφία του ποδοσφαίρου

εξαφάνιση πάνω από τη θάλασσα της Μάγχης του Εμιλιάνο Σάλα, που επέβαινε σε αεροπλάνο με προορισμό την Ουαλία για να κλείσει τη μεταγραφή του από την Ναντ στην Κάρντιφ, έχει συγκλονίσει την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινή γνώμη και άπαντες προσεύχονται να βρεθεί ζωντανός, όπως και ο πιλότος.

Την ώρα πάντως που τα σωστικά συνεργεία δίνουν μάχη με το χρόνο προκειμένου να γίνει κάποιο θαύμα και να βρεθεί ο 28χρονος Αργεντινός επιθετικός, η πρώην σύντροφός του Μπερενίς Σκάιρ, απέδωσε ευθύνες για την εξαφάνιση του Σάλα στην μαφία του ποδοσφαίρου με χαρακτηριστικό ποστάρισμα.

“Ερευνήστε τη μαφία του ποδοσφαίρου επειδή δεν πιστεύω πως ήταν ατύχημα”, έγραψε αρχικά στο λογαριασμό της στο Τwitter, για να διαγράψει λίγη ώρα αργότερα το τιτίβισμα, με την ίδια να σχολιάζει μάλιστα τη σοκαριστική είδηση της εξαφάνισης του αεροπλάνου στο οποίο επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα και μέσω Instagram.

“Δεν έχω σταματήσει να σε σκέφτομαι, Έμι, Η ζωή μπορεί να αλλάξει σε ένα δευτερόλεπτο, είμαστε σκόνη σε αυτό το σύμπαν. Γιατί συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε έναν άνθρωπο τόσο καλό και γοητευτικό, γεμάτο σχέδια, σπουδαίο εργάτη;

Σας παρακαλώ ερευνήστε, μην σταματήσετε να τον ψάχνετε! Δεν μπορώ να πιστέψω πως διακόπηκαν οι έρευνες εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών ακριβώς τη στιγμή που είχαν βρεθεί τα πρώτα συντρίμμια από το αεροπλάνο”.