Πέρασε και από τη Στυλίδα ο Θησέας

Πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Θησέας για την 13η (εξ αναβολής) αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Αγριάς επιβλήθηκε με 1-0 της Στυλίδας και πανηγύρισε τη δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη σε διάστημα τριών ημερών.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Θανάσης Μπόρας στο 25’. Οι «πράσινοι» ανέβηκαν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ισοβαθμούν με τον Γ.Σ. Αλμυρού.

Το τελικό 0-1 κρίνεται απόλυτα δίκαιο, καθώς η ομάδα της Αγριάς ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Το γκολ για τον Θησέα ήρθε στο 25’: Ο Κοτζαθανάσης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε έφτασε στον Μπόρα και με πλασέ έγραψε το 0-1.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη διαχειρίστηκαν το παιχνίδι, κράτησαν μακριά από την εστία τους, τους παίκτες της Στυλίδας, ενώ είχαν και ευκαιρίες με τους Κοτζαθανάση, Ζάχο, Βλάχο και Πέτση να πετύχουν και δεύτερο τέρμα.

Διαιτητής: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας).

Βοηθοί: Παγουράς, Καλαμπούκας (Βοιωτίας).

ΣΤΥΛΙΔΑ: Μήτσου, Παπαϊωάννου, Τέγος, Καββαδίας, Στυλιανός, Λιανός, Μπουρσάι, Χαλαστάνης, Βαρυπάτης (18’ λ.τρ. Τζότζορας), Καμίδης, Κοντρέου.

ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Διαμαντόπουλος, Δημητριάδης, Βαν Ντε Γουίχε, Γιαουπλάρι, Μπόρας, Φραγκογιάννης (60’ Ζάχος), Κοτζαθανάσης, Τσιουρής (73’ Βλάχος), Οικονόμου (76’ Αγιασιώτης), Πέτσης (85’ Παναγιώτου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις