Γρηγοριάδης: Κοιτάμε μόνο ψηλά

Ο Κώστας Γρηγοριάδης αντικατέστησε τον Ράτκο Ντόστανιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Πιερικό, καθώς ο Σέρβος τεχνικός ήταν αδιάθετος λόγω ενός τρομερού πονοκέφαλου, όπως εξήγησε ο προπονητής τερματοφυλάκων της Νίκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Γρηγοριάδης για το παιχνίδι με τον Πιερικό:

«Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τον κόουτς και από τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή, γιατί αυτή τη στιγμή ο προπονητής μας έχει έναν τρομερό πονοκέφαλο και γι’ αυτό δεν είναι παρών στη συνέντευξη Τύπου.

Όσον αφορά την ομάδα μας, είχε να αντιμετωπίσει σε τέσσερις ημέρες δύο παιχνίδια, που ήταν διαφορετικά το ένα με το άλλο. Το είδατε κι εσείς μέσα στο γήπεδο.

Σήμερα (σ.σ. χθες) είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ιστορική ομάδα, για την οποία εύχομαι ολόψυχα να βρει τον δρόμο της και να σώσει την κατηγορία. Ήταν πολύ καλά στημένη τακτικά μέσα στο γήπεδο, αλλά εμείς βρήκαμε τον τρόπο και τη λύση για να πάρουμε το παιχνίδι.

Πιστεύω ότι αγωνιστικά η ομάδα μας έχει αλλάξει πρόσωπο και αυτό είναι η ταυτότητα του προπονητή μας. Ο στόχος παραμένει για εμάς ο ίδιος, δεν αλλάζει. Κοιτάμε μόνο ψηλά και θέλουμε να αλλάξουμε κατηγορία».

Για τους Δεμηρτζόγλου, Τσουλχάι και Μαντζίρη: «Πιστεύω ότι μέσα στα επόμενα παιχνίδια θα τους δείτε και αυτούς. Από θέμα φυσικής κατάστασης είναι πολύ καλά. Βέβαια ίσως τους λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, αλλά πιστεύω ότι μέσα από τα παιχνίδια θα πάρουν κι αυτοί τον ρυθμό που έχει η ομάδα αυτή τη στιγμή».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις