Θεοδοσιάδης: Δίκαια κέρδισε η Νίκη Βόλου

Δίκαιη χαρακτήρισε την επικράτηση της Νίκης Βόλου επί της ομάδας του ο Νίκος Θεοδοσιάδης, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Θεοδοσιάδη:

«Ξεκινώντας θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης. Βάσει της συνολικής εικόνας και της εξέλιξης του παιχνιδιού η νίκη της ήταν δίκαιη. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Και βάσει της αγωνιστικής της εικόνας δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται.

Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα στην οποία αρέσει να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και της αρέσει να πιέζει και να πρεσάρει ψηλά και στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι καταφέραμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο μακριά από την εστία μας. Αν εξαιρέσουμε την κεφαλιά του Κέρι στο δοκάρι, ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε σε φάση ροής μέσα στο παιχνίδι. Είχαμε πολύ καλό προσανατολισμό τακτικά και νομίζω ότι ουσιαστικά δεν κινδυνέψαμε από κάποια φάση της Νίκης.

Αυτό που θα ήθελα ήταν να είχαμε περισσότερο επιθετικό θράσος, αν και προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κάναμε κι εμείς μια φάση με τον Κωτσιαρίδη, όπου θα μπορούσαμε κι εμείς να πετύχουμε κάτι. Το πρώτο ημίχρονο πέρασε έτσι.

Στο δεύτερο μέρος, δυστυχώς για εμάς, για μια ακόμη φορά πληρώσαμε λάθη ατομικά. Σίγουρα παίζει ρόλο το νεαρό της ηλικίας, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Είναι λάθη που δεν επιτρέπεται να γίνονται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και νομίζω πως όταν έχεις απέναντί σου μια τέτοια ομάδα και δεν έχεις 1000% αυτοσυγκέντρωση, δεν έχεις αγωνιστική πειθαρχία για κάποιο χρονικό διάστημα, αυτό το πληρώνεις γιατί ο αντίπαλος είναι πολύ ποιοτικός.

Μετά το πρώτο γκολ δεχθήκαμε γρήγορα και το δεύτερο. Μετά από αυτό, το παιχνίδι είχε τελειώσει. Η Νίκη το έκανε εύκολο.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή που πληρώνουμε ατομικά λάθη κι ενώ τα επισήμανα στα παιδιά τις προηγούμενες ημέρες. Δεν πρέπει να τα επαναλάβουμε αν θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής.

Συγχαρητήρια στη Νίκη για την επιτυχία της κι εύχομαι να πετύχει τους στόχους της».

Για την κίτρινη που πήρε ο Κραγιόπουλος: «Ο Κραγιόπουλος έχει επτά κίτρινες και θα χάσει τα δύο επόμενα παιχνίδια, δηλαδή με Ολυμπιακό και Αναγέννηση Καρδίτσας. Μετά έχουμε τα ντέρμπι με Φωκικό, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Οικονόμο Τσαριτσάνης. Οπότε αν δεχόταν κάρτα με τον Φωκικό δεν θα τον είχαμε με Νεοκαισάρεια και Τσαριτσάνη. Τώρα ουσιαστικά θα μας λείψει σε ένα παιχνίδι. Ήταν δική μου επιλογή για να μην τον χάσουμε σε κάποιο από τα κρίσιμα ματς που ακολουθούν για εμάς και όπου εκεί θα παίξουμε την κατηγορία».

Για το αν η βαθμολογική θέση αδικεί τον Πιερικό: «Σίγουρα η βαθμολογική θέση αδικεί την ομάδα. Βρίσκομαι στον Πιερικό εδώ και τέσσερα παιχνίδια και νομίζω ότι έχουμε αλλάξει πρόσωπο. Το δείχνουν τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις μας. Το κακό ήταν ότι η ομάδα βρισκόταν πολύ πίσω βαθμολογικά, με συνέπεια αυτή τη στιγμή να μη θέλει καλές εμφανίσεις και μπράβο. Η ομάδα αυτή τη στιγμή χρειάζεται βαθμούς.

Η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα είναι πολύ οριακή για όλες τις ομάδες. Ένα καλό αποτέλεσμα σε βγάζει πάνω και ένα κακό αποτέλεσμα σε ρίχνει κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να φέρουμε αποτελέσματα στα καθοριστικά παιχνίδια για να μπορέσει η ομάδα να σωθεί. Αν σε αγώνες με ομάδες, που παλεύουν κι αυτές για τη σωτηρία, δεν μπορέσουμε να πάρουμε αποτελέσματα, τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Σ’ αυτά τα ματς δεν παίζουν ρόλο ούτε η ιστορία, ούτε η φανέλα. Σίγουρα η ομάδα παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο και το είδαμε με τη νίκη μας εντός έδρας, την εμφάνισή μας στην Ιτέα και στο πρώτο ημίχρονο σήμερα (σ.σ. χθες)».

Για τα δύο σερί παιχνίδια με τους πρωτοπόρους: «Το πρόγραμμα τα έφερε έτσι μετά τις αναβολές και δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Εμείς θα δώσουμε το είναι μας γιατί παίζουμε την ιστορία της ομάδας. Η Νίκη και ο Πιερικός είναι εφάμιλλες ομάδες, έχουν τεράστια ιστορία στο ποδόσφαιρο και ήρθα εδώ για να σώσουμε τη χρονιά και αν γίνεται να δώσουμε ώθηση, ώστε αυτή η ομάδα να ξαναγίνει μεγάλη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις