Τον 23χρονο επιθετικό Λάζαρο Μαντζίρη απέκτησε η Νίκη Βόλου

Τον 23χρονο επιθετικό Λάζαρο Μαντζίρη απέκτησε η Νίκη Βόλου. Ο υψηλόσωμος (1.95) σέντερ φορ προπονείται με την ομάδα της Νίκης από τη Δευτέρα και τίθεται στη διάθεση του Ράτκο Ντόστανιτς για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Α.Ο. Σελλάνων. Ο νεαρός επιθετικός διαθέτει όλα τα στοιχεία που ήθελε ο προπονητής της Νίκης, υψηλόσωμος με εκτόπισμα στην περιοχή, καλός στο ψηλό παιχνίδι αλλά και καλή τεχνική κατάρτιση. Ο ποδοσφαιριστής λόγω του νεαρού της ηλικίας του έχει όλο το μέλλον μπροστά του και αποκτήθηκε από τη Νίκη με σκοπό να αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό της ομάδας και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Μαντζίρη.

Ο Λάζαρος Μαντζίρης είναι 23 ετών, έχει ύψος 1,95 και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Μακεδονικό ενώ έχει φορέσει τις φανέλες της ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς  (Β’ Κύπρου), του Αγροτικού Αστέρα και της Σπάρτης.

Σε ηλικία 18 ετών έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την ομάδα του Μακεδονικού. Δύο χρόνια αργότερα μεταγράφηκε στην ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς (Β’ Εθνική Κύπρου) όπου σε δύο σεζόν κατέγραψε 50 συμμετοχές σημειώνοντας 9 τέρματα. Στην επιστροφή του στην Ελλάδα αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αγροτικού Αστέρα, με τη φανέλα του οποίου πέτυχε 11 γκολ σε 26 συμμετοχές. Στο πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου φόρεσε τη φανέλα της Σπάρτης, στο πρωτάθλημα της Football League, καταγράφοντας εννέα συμμετοχές και ένα γκολ.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις