Με περισσότερα “όπλα” ο Ολυμπιακός Β. με Πιερικό

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας συνεχίζεται την προσεχή Κυριακή, με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στην Κατερίνη με τον Πιερικό, για την 17η αγωνιστική. Ο Περικλής Αμανατίδης θα έχει περισσότερες λύσεις στη διάθεσή του, καθώς επιστρέφουν στην ομάδα παίκτες, που για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Αλμυρό.

Συγκεκριμένα, εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Ντέιβιντ Ναζίμ, ενώ ο Νίκος Μπουτζίκος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε πριν το παιχνίδι με τα Μετέωρα και θα πάρει θέση βασικού στην ομάδα.

Ο Παντελής Ριζογιάννης εξέτισε και αυτός ποινή μιας αγωνιστικής από την προηγούμενη ομάδα του, τη Δόξα Δράμα και τέθηκε στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Αντώνης Ζγκούρι και το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός. Το πρόβλημα με τον Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, όσον αφορά τα χαρτιά του, εξακολουθεί να υφίσταται και δύσκολα θα βγει το δελτίο του από την ΕΠΟ. Όσον αφορά τον Βαγγέλη Μάντζιο, ο Ολυμπιακός έστειλε όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και σήμερα αναμένεται η έκδοση του δελτίου του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις