Γ. Σινέλης: «Το εγχείρημα στον Ολυμπιακό θα πετύχει»

Ο κ. Γιώργος Σινέλης φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί στον ΣΠΟΡ FM 89.5. Ο έγκριτος νομικός στηρίζει τη νέα προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου και μίλησε για την ενασχόλησή του με τους «ερυθρόλευκους», το νέο εγχείρημα, τη μη ενεργή ενασχόληση του με τη διοίκηση, τον κόσμο, τα εισιτήρια διαρκείας, αλλά και για την ενίσχυση και υποστήριξη που έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Σινέλη στη ραδιοφωνική εκπομπή «Πρωινή προπόνηση», όπως την απομαγνητοφώνησε το Goalpostgr:

Για την ασχολία του με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Επειδή η ομάδα έκανε τρεις φορές πρωταθλητισμό και αντιμετώπιζε μεγάλα οικονομικά προβλήματα, αν κάποιοι άνθρωποι δεν αποφάσιζαν να ασχοληθούν με τον Ολυμπιακό Βόλου, θα είχε την κατάληξη της Νίκης , δηλαδή να οδηγηθεί στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Αποφασίσαμε με κάποιους ανθρώπους, παρά τις οικονομικές αντιξοότητες, να βοηθήσουμε την ομάδα, ώστε όχι μόνο να παίξει στη Β΄ Εθνική, αλλά να κάνει και φέτος πρωταθλητισμό».

Για το νέο εγχείρημα: «Όλα τα άτομα είναι σοβαρά και αγαπούν τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι το νέο εγχείρημα θα πετύχει και ο Ολυμπιακός Βόλου θα έχει φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο. Πιστεύω απόλυτα ότι θα βρεθεί στην Α΄ Εθνική Κατηγορία».

Για τη μη ενεργή ενασχόληση του με τη διοίκηση: «Το ποδόσφαιρο εκτός όλων των άλλων, χρειάζεται και χρόνο. Επειδή, εγώ δεν είχα χρόνο στη διάθεση μου, γι αυτό δεν αναμείχθηκα ενεργά με τη διοίκηση. Θα ασχοληθώ με όλα τα υπόλοιπα θέματα και πιστεύω ότι θα βοηθήσω πάρα πολύ τον Ολυμπιακό Βόλου».

Για τον κόσμο: «Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός Βόλου, όπως και κάθε άλλη αθλητική ομάδα, βασίζεται στον κόσμο του. Οι ποδοσφαιρικές ομάδες χωρίς κόσμο δεν υπάρχουν. Είναι αδιανόητο για μένα ο Ολυμπιακός Βόλου να πρωταγωνιστεί και να κόβει 800 εισιτήρια. Δεν γίνεται. Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου που είναι πολύς, πρέπει να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να γεμίσει το γήπεδο, γιατί χωρίς τον κόσμο δεν γίνεται τίποτα. Όσο και να τον βοηθήσουμε εμείς, χωρίς τον φίλαθλο κόσμο, η ομάδα δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ο κόσμος θα πρέπει να είναι στο γήπεδο για να συμπαρασταθεί στην ομάδα».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Αντιλαμβανόμενος ότι η οικονομική κατάσταση της Ελλάδος είναι κρίσιμη και ότι τα οικονομικά δεδομένα είναι πάρα πολύ στενά, τα διαρκείας είναι σε πολύ φθηνές τιμές. Εκατόν είκοσι ευρώ έχει το κάθε διαρκείας. Αν αναλογιστεί κανείς ότι στη Β΄ Εθνική υπάρχει πλέον ένας όμιλος και αν υπολογίσουμε ότι τα εντός έδρας παιχνίδια θα είναι δεκαεννιά, το κάθε παιχνίδι κοστίζει κάτω από πέντε ευρώ. Αν βάλουμε και τα φιλικά και τα παιχνίδια του Κυπέλλου κοστίζει ακόμη λιγότερο. Άρα, πιστεύω ότι ο οποιοσδήποτε, ανεξαρτήτως της οικονομικής κρίσης που υπάρχει, έχει τη δυνατότητα να αγοράσει ένα διαρκείας».

Για την αναγκαία ενίσχυση και υποστήριξη του Ολυμπιακού Βόλου: «Γίνονται μεγάλες προσπάθειες, ώστε να έρθουν κι άλλοι επιχειρηματίες της πόλης μας και να βοηθήσουν σε αυτό το εγχείρημα. Πιστεύω ότι φέτος τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά και τα οικονομικά θέματα θα είναι όλα λυμένα, ώστε να μην απασχολούνται οι παίκτες με τυχόν οικονομικά προβλήματα. Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει, γιατί αυτή θα είναι η τέταρτη χρονιά που ο Ολυμπιακός Βόλου θα προσπαθήσει να ανέβει κατηγορία και θα πρέπει να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια, διότι δεν είναι εύκολο να πρωταγωνιστεί κάθε χρονιά. Γι αυτό πρέπει να τα δώσουμε όλα».

Δημήτρης Μπιτολάς για το Goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις