Με Μάντζιο ο Ολυμπιακός στην Κατερίνη με Πιερικό

Ολοκληρώνεται σήμερα με πρωινή προπόνηση η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το αυριανό (27/1) παιχνίδι με τον Πιερικό στην Κατερίνη και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ο Περικλής Αμανατίδης θα έχει σαφώς περισσότερα «όπλα» στη φαρέτρα του, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με τον Αλμυρό. Ο Ντέιβιντ Ναζίμ εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και επιστρέφει στο βασικό σχήμα, ενώ ο Νίκος Μπουτζίκος έβγαλε χθες το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Ο έμπειρος αμυντικός, ο οποίος έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια με Μετέωρα και Αλμυρό, λόγω τραυματισμού, αναμένεται να συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή.

Από τους τρεις νεοαποκτηθέντες, οι δύο έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι. Ο Παντελής Ριζογιάννης, ο οποίος εδώ και 15 περίπου μέρες γυμνάζεται με την ομάδα, είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Το δελτίο του από την ΕΠΟ έχει εκδοθεί, ενώ εξέτισε και ποινή μιας αγωνιστικής, από την προηγούμενη ομάδα του, τη Δόξα Δράμας. Επίσης, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκδόθηκε και το δελτίο του Βαγγέλη Μάνζιου, με τον έμπειρο επιθετικό να δηλώσει ετοιμοπόλεμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο ματς της Κατερίνης. Ο έμπειρος επιθετικός, όπως όλα δείχνουν θα παίξει στο αρχικό σχήμα.

Ο Αντώνης Ζγκούρι ταλαιπωρείται από ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού (ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα) και η σήμερα θα ξεκαθαρίσει να θα συμπεριληφθεί ή όχι στους παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Κατερίνη. Το πρόβλημα με την έκδοση του δελτίου του Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς εξακολουθεί να υφίσταται, με τον Σέρβο μέσο να μην μπορεί να ενισχύσει τον Ολυμπιακό.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις