Επιστροφή στις νίκες θέλει ο ΝΠΣ Βόλος με Ηρακλή

Μ’ ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ανοίγει σήμερα η αυλαία της 14ης αγωνιστικής στη Φούτμπολ Λιγκ. Στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης στις 15.00 (ΕΡΤ 3) ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται τον Ηρακλή, με στόχο την επιστροφή στις νίκες, ύστερα από την ισοπαλία με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη.

Το σημερινό παιχνίδι είναι κρίσιμο βαθμολογικά, με τους «κυανέρυθρους» να αντιμετωπίζουν μια ομάδα που προσπαθεί να βρει τα πατήματά της, από τότε που ανέλαβε ως προπονητής ο Μανουέλ Ρόκα. Από την πλευράς τους οι παίκτες του Χουάν Φεράντο παρουσιάζονται δυνατοί στη Νεάπολη και με εξαίρεση την ισοπαλία με τον Εργοτέλη (1-1), έχουν να επιδείξουν μόνο νίκες εντός έδρας.

Η προετοιμασία του ΝΠΣ Βόλος ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Ο Κώστας Ηλιόπουλος έμεινε εκτός, λόγω αιματώματος στον δικέφαλο, με τον έμπειρο επιθετικό να ακολουθεί και χθες ατομικό πρόγραμμα. Θυμίζουμε, πως τραυματίας είναι και ο Άλμπερτ Ρούσσος, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο (ρήξη χιαστών).

Όσον αφορά τους παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του Χουάν Φεράντο είναι οι: Καραγκιολίδης, Μπουργάνης, Ντεντάκης, Πέντα, Ανδρικόπουλος, Δημόπουλος, Πίσπας, Γκαλίτσιος, Ενγκουεμ, Μάντζης, Λούκας, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Κορέλας, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Ουνγιαλίδης, Πίτου Γκαρσία.

Τον σημερινό αγώνα θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας. Επίσης, για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από έξι μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο). Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν. Η είσοδος των φιλάθλων για τον σημερινό αγώνα θα γίνεται από τη Θύρα 2 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Ύδρας).

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Φώτης Πολυχρόνης από την ΕΠΣ Πιερίας, με βοηθούς τους Κώστα Γιάντση (Ημαθίας) και Βασίλη Καλύβα (Φθιώτιδας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Μαλούτας από την ΕΠΣΘ Ημαθίας. Παρατηρητής θα είναι ο Γιάννης Αγγελακόπουλος από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις