Ευχές και αισιοδοξία στην κοπή της πίτας του Ρήγα Φεραίου (photos)

Σε εορταστική ατμόσφαιρα, με ευχές και αισιοδοξία για το μέλλον πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019, στην ταβέρνα «ΑΛΚΙΣΤΙΣ», η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Αθλητικού Συλλόγου Βελεστίνου ‘’ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ’’.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με επιμέλεια και αγάπη, πιστό στην παράδοση, κι εφέτος είχε ετοιμάσει μια άρτια εκδήλωση σ’ ένα ιδιαίτερα ζεστό και οικογενειακό κλίμα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Aιδεσιμότατος πατήρ Αθανάσιος Συρταδιώτης, ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την Βασιλόπιτα μαζί με τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτριο Νασίκα και τους Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου Ιωάννη Μπαλαμώτη και Κωνσταντίνο Γιάτσιο, αντίστοιχα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν τα μέλη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές, οι Αντιδήμαρχοι Νικόλαος Πρίντζος, Σταύρος Χατζής, Βαγγέλης Γιαννακός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννης Κορώνας και Μιχάλης Κουσκουρίδας, καθώς και οι τέως Πρόεδρος και Ταμίας του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Θεόδωρος Κουσκουρίδας και Ιωάννης Γάρος, αντίστοιχα. 

Τα δύο φλουριά τα οποία κέρδισαν ποδοσφαιριστές της ομάδας, αντιστοιχούσαν σε δώρα από το κοσμηματοπωλείο ‘’ΧΡΥΣΟΛΙΘΟΣ’’ (Κ. Καρτάλη 86, Βόλος) και από το κατάστημα αθλητικών ειδών ‘’Cougar Sport’’ (Ιάσονος – ΟΓΛ, Βόλος), εκ των οποίων το πρώτο ήταν 1 αντρικό ρολόι και το δεύτερο 1 ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια. Το διοικητικό συμβούλιο τους ευχαριστεί για την ευγενή προσφορά τους.

Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο του ιστορικού συλλόγου μας, ευχαριστεί ιδιαίτερα την εταιρεία ‘’ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ – ΧΟΥΡΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ’’ (Φυσικό Αέριο, Ανθίμου Γαζή 101, Βόλος) , η οποία πρόσφερε το γεύμα.

Δελτίο Τύπου Ρήγας Φεραίος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις