Με κόσμο ο Α.Ο. Σελλάνων στο Πανθεσσαλικό

Με στόχο να σταματήσει στην ξέφρενη πορεία της Νίκης θα μεταβεί στον Βόλο ο Α.Ο Σελλάνων, όπως αναφέρει το karditsasport.gr. σε σχετικό ρεπορτάζ. Σύμφωνα, με το ίδιο δημοσίευμα, την αποστολή του Α.Ο. Σελλάνων θα συνοδεύσει πούλμαν με 50 φίλους της ομάδας.

Από κύκλους της διοίκησης της Νίκης βγαίνει πως καμία σχετική ενημέρωση δεν είχαν για παρουσία φίλων της ομάδας του Προαστίου ώστε να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Μετά το δημοσίευμα σε επικοινωνία που είχαν με τον επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, επιβεβαιώθηκε πως στο Πανθεσσαλικό θα δώσουν το παρών τουλάχιστον 50 φίλοι του Α.Ο. Σελλάνων και δεν αποκλείεται να είναι περισσότεροι καθώς κάποιοι θα έρθουν με αυτοκίνητα.

Το σχετικό δημοσίευμα του karditsasport.gr:

«Στο Πανθεσσαλικό ο ΑΟΣ με στόχο να βάλει “στοπ” στη Νίκη Βόλου!

Ένα από τα πιο δύσκολα ματς της φετινής σεζόν περιμένει τον ΑΟ Σελλάνων, ο οποίος καλείται το απόγευμα της Κυριακής (27/1, 15:00) να αντιμετωπίσει στο “Πανθεσσαλικό” την πρωτοπόρο και ιδιαίτερα φορμαρισμένη Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” γνωρίζουν καλά το πόσο δύσκολη είναι η αποστολής τους, ωστόσο χωρίς άγχος και με καλή ψυχολογία θα προσπαθήσουν να βάλουν “στοπ” στην ξέφρενη πορεία της Βολιώτικης ομάδας.

Η προετοιμασία του ΑΟΣ για αυτό το πολύ απαιτητικό παιχνίδι, ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα σήμερα το πρωί με χαλαρή προπόνηση και έμφαση στην τακτική.

Η αποστολή θα αναχωρήσει από το Προάστιο την Κυριακή (27/1) στις 11:30 και θα την ακολουθήσει ένα λεωφορείο με φιλάθλους που όπως πάντα δίνουν δυναμικό παρών και στα εκτός ματς της αγαπημένης τους ομάδας.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Δήμος Τζέκος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις χωρίς ωστόσο κάτι το ανησυχητικό, ενώ ο Βαγγέλης Τσιρογιάννης που ταλαιπωρείται από μια ίωση θα βρεθεί κι αυτός κανονικά στην αποστολή της ομάδας του.

Στα θετικά λογίζεται η επιστροφή του Βαγγέλη Χάδιαρη, καθώς εξέτισε την ποινή του στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Φωκικό.

Έτσι, ο Στέφανος Ξηροφώτος θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του για αυτό το μεγάλο ματς.

Αναλυτικά η αποστολή του ΑΟ Σελλάνων:

Παπαδόπουλος, Ράντος, Τζάνης, Αρχοντής, Τσιρογιάννης, Μπούσδρας, Κούρκουλας, Χάδιαρης, Πατσαρούχας, Κόκκινος, Παπαδημητρίου, Κοντός, Τζέκος, Υφαντής, Παπαγεωργίου, Μπαλτάς, Κουτλής, Δημολιός, Μανασής, Μπακρατσάς.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις