Πρώτη ήττα για ΝΠΣ Βόλος – Σημάδια ανάκαμψης ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής έχει και πάλι «σφυγμό». Η ομάδα του Μανουέλ Ρόκα, πανηγύρισε σπουδαίο διπλό μέσα στην έδρα του πρωτοπόρου ΝΠΣ Βόλου, έφτασε τους 20 βαθμούς και μείωσε ακόμα περισσότερο την απόστασή του από τις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις.

Γενικώς ο Ηρακλής ήταν η ομάδα που «πατούσε» καλύτερα εντός του αγωνιστικού χώρου και παρά το γεγονός πως δεί είχε τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες, είχε την υπεροχή των κινήσεων. Μια αντεπίθεση στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου αρκούσε για τους Κυανόλευκους για να πετύχουν γκολ με τον Νιαμπούγιου με δυνατό βολέ να νικάει τον Καραγκιολίδη, αξιοποιόντας την πολύ όμορφη ασίστ του Ντούνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί ο ΝΠΣ Βόλος να προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση, όμως ουδέποτε απείλησε ουσιαστικά την εστία του Βοσνιάδη, με τον Περόνε να εκμεταλλεύεται στο 69′ το ολέθριο λάθος του Δημόπουλου και με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ να στέλνει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

 

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Χουάν Φεράντο):  Καραγκιολίδης, Ντεντάνκης (70′ Κορέλα), Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγιέρο, Πίτου Γκαρσία, Λούκας, Πέντα (60′ Πίσπας), Κότο, Μάντζης.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Μανουέλ Ρόκα): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Γιαννίτσης, Μουνιόθ, Βιτλής, Ζιαμπάρης, Καζναφέρης, Περόνε (79′ Στάμου), Κωστούλας, Ντούνης (46′ Ορφανίδης), Νιαμπούγιου (55′ Κλέιτον).

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις