Συνεχίζει να κερδίζει… πέρασε κι από Σαρακηνό ο Αίας

Ακόμα μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Αίας που δίκαια επικράτησε εκτός έδρας του Σαρακηνού (0-1), στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Η ομάδα της Σούρπης συμπλήρωσε δέκα αγωνιστικές χωρίς να ηττηθεί (τελευταία ήττα στις 21/10/18- 4η αγωνιστική από τη Δήμητρα), έχοντας μόλις μια ισοπαλία!

Ο φιλοξενούμενοι ήταν πολύ ανώτεροι κι εύκολα θα μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερο υπέρ τους σκορ, εκμεταλλευόμενοι την πολύ κακή αγωνιστική ημέρα του Σαρακηνού, που έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του με τον Γ. Φασουράκη στον πάγκο.

Μόλις στο 2’ διαγώνιο σουτ του Κατσαβριά, ελάχιστα άουτ για τους φιλοξενούμενους, που

που είχαν κάθετο δοκάρι στο 6’, σε σουτ του Τσόγκα εκτός περιοχής.

Οι παίκτες του Αίαντα στην τρίτη καλή προσπάθειά τους άνοιξαν το σκορ(12’), με κεφαλιά του Μιχόπουλου, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπιρτσάι.

Στο 15΄ σε τετ α τετ ο Αραπίτσας, έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι στην τελευταία από τις αξιοσημείωτες καλές στιγμές των φιλοξενούμενων για το α’ μέρος, αφού από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν, χωρίς όμως να παράγουν φάσεις.

Στο β’ μέρος και πάλι οι φιλοξενούμενοι είχαν τις καλύτερες στιγμές, με τον Αραπίτσα να κόβεται στο 50΄ σε τετ α τετ από αμυντικό.

Στο 62’ δεύτερο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπιρτσάι, για να ακολουθήσει ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Μπιρτσάι που πλάσαρε πάνω από τον τερματοφύλακα στο 65’, στην ολοκλήρωση εξαιρετικής ατομικής ενέργειας του Αραπίτσα.

Στο 70’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σαμουρδάνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για αντικανονικό μαρκάρισμα

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Κουσκουρίδας, Ρακής (65’ Μπακάλης), Σιγαλάκος, Μοράλες, Γιαμαλής, Ασλάνογλου, Καλαμάτας, Αλ. Απ. Σιώμος, Τζήκας, Αλ. Γ. Σιώμος (65’ Κωνσταντέλος)

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Σαμουρδάνης, Παπανικολόπουλος, Πλαβός, Μιχόπουλος, Χριστέλος, Τσόγκας (60’ Χουλιαράς), Μπιρτσάι, Χειλάς (70’ Μακανίκας), Αραπίτσας (84’ Ξηροκώστας), Κατσαβριάς (90’ Κωστούλας)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις