Συνέχεια στο νικηφόρο σερί για Διαγόρα, επικράτησε και της Αγ. Άννας

Χωρίς  απρόοπτα  συνέχισε το κυνήγι της πρώτης θέσης ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, καθώς επικράτησε εύκολα με 3-1 επί της Αγίας Άννας, σε αναμέτρηση που έγινε στο “Ολίμπικο” το απόγευμα του Σαββάτου.

Έτσι, με διαφορά μόλις ενός βαθμού πηγαίνει την επόμενη αγωνιστική στην έδρα της Δήμητρας, στο ντέρμπι κορυφής, αποσκοπώντας στη νίκη που θα τον φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Μόνο νίκες έχει η ομάδα του Στεφανοβικειου, με τον Μ. Ζιώγα στον πάγκο της…

Δύο τέρματα σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο, από ένα τέρμα πέτυχαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος του αγώνα, που γενικότερα είχε ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δυο εστίες.

Στο 34’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου, ο Γουτούλης πετάχτηκε στη γωνία της μικρής περιοχής και με πίσω κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας του Αϊντίνι, κάνοντας το 0-1.

Σου 40’ είχαμε το 0-2 από όμορφο γύρισμα του Λάιου, που κινήθηκε από δεξιά,  προς την καρδιά της περιοχής, όπου ο επερχόμενος Αλαμάνης χωρίς να δυσκολευτεί βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα της Αγίας Άννας.

Στο 65’ έγινε το 0-3, όταν και πάλι από εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Αγίας Άννας, η μπάλα πήρε ύψος και στην εξέλιξη της φάσης ο Λάιος χρίστηκε σκόρερ.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε τέσσερα λεπτά αργότερα (69’), όταν ο Καλιακούδας ανέτρεψε τον Χατζητρακόσια και το πέναλτι που υποδείχθηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Κ. Τσιουρέλης.

ΑΓ. ΑΝΝΑ: Αιντίνι, Θ. Ζιάγκας, Στεργιόπουλος, Σκοπός, Πετσιμέρης, Σ. Τσιουρέλκης, Χατζητρακόσιας, Ζαρίφης (59’ Σφάκας), Αντωνίου (86’ Ζαφειρίου), Κ. Τσιουρέλης (79’ Αλεξανδρίδης), Σπ. Ζιάγκας (87’ Γιοβάνης)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Πρασσάς, Καλιακούδας, Σπ. Καραπλιάγκος, Λάιος (70’ Μόσιος), Γουτούλης (79’ Ιωάννου), Βαλωτής (68’ Κουβελάς), Κυριάκος (88’ Καραμανλής), Αλαμάνης

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις