Νίκησε και παρέμεινε στη κορυφή… η Δήμητρα

Καλύτερη η Δήμητρα, δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει στην Αγ. Παρασκευή με 3-0, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο α’ ημίχρονο κι ένα λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης. Έτσι, η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά έχοντας σταθερά καλή απόδοση θα υποδεχθεί στην έδρας της από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα τον Διαγόρα, στο ντέρμπι κορυφής της επόμενης αγωνιστικής.

Ο Παπαδόπουλος ήταν ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα για τους φιλοξενούμενους, στο 24’  με κεφαλιά από σέντρα του Κράνα και στο 32’ με τον ίδιο τρόπο από σέντρα του Καψιώτη.

Ο δεινός σκόρερ της Δήμητρας λίγο έλειψε να κάνει χατ-τρικ στο 40’, όταν  σημάδεψε εστία και πάλι με κεφαλιά, όμως με υπερένταση ο τερματοφύλακας της Αγίας Παρασκευής, έδιωξε την μπάλα με το πόδι.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 92’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κρανά.

Η Αγία Παρασκευή που προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, κυκλοφόρησε καλά τη μπάλα στο χώρο του κέντρου κατά διαστήματα στο β’ μέρος, όταν η Δήμητρα της έδωσε χώρο, ωστόσο δεν ήταν ιδιαίτερα δημιουργική και ως ανάμνηση από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχει ένα πέναλτι που ζήτησε στο 18ο λεπτό, σε ανατροπή του Κατσαγεωργίου, το οποίο όμως δεν δόθηκε.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζήγρας, Χρόνης, Κουρτέλης, Λούμπαρδος, Χατζημητροφάνης, Μαστακούλης (83’ Στέκας), Κατσαγεωργίου, Πάσα, Ρακής (69’ Μαρμαρινός), Σιόβας, Ρουσσάς (85’ Αναστασιάδης)

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπράνος, Καψιώτης (76’ Ζαντιώτης) Νικηφοράκης (80’ Παυλίδης), Κυριάκος, Στεφανής, Στ. Τσιάτσιος (68’ Β. Τσιάτσιος), Κρανάς, Θωμαϊδης, Παπαδόπουλος, Βούλγαρης, Φούκης (68’ Κακλιάς)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις