Χ. Φεράντο: Δεν ήταν καλή μέρα

Το παιχνίδι με τον Ηρακλή αποτελεί ήδη παρελθόν για τον προπονητή του ΝΠΣ Βόλος, Χουάν Φεράντο. Ο Ισπανός μίλησε για την κακή μέρα που βρέθηκε η ομάδα του, ενώ αποκάλυψε ότι τις προηγούμενες ημέρες μετέβη στην πατρίδα του για να υποβληθεί σε επέμβαση. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υποβλήθηκε σε εγχείρηση κήλης. Αναλυτικά είπε:
«Κάναμε δύο μεγάλα λάθη στο αμυντικό τρανζίσιον. Ο Ηρακλής έχει μεγάλη ποιότητα και ήταν καλές ευκαιρίες για τον ίδιο. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να δείξουμε τη νοοτροπία μας και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές χάνεις και κάποιες κερδίζεις. Θέλω να ευχαριστήσω τον Άκη Πέτρο, τους συνεργάτες μου και τους παίκτες μου. Βρέθηκα στο νοσοκομείο. Ήταν δύσκολη κατάσταση, αλλά με βοήθησαν πολύ όλοι και τους ευχαριστώ. Να κερδίσουμε τώρα τον Αιγινιακό. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Ο ΝΠΣ Βόλος δεν μπόρεσε να βγάλει ευκαιρίες. Τι δεν πήγε καλά;
«Δεν δεν ήταν καλή μέρα για μας από την αρχή. Κάναμε σέντρες, κάναμε λάθη και προτιμώ να την ξεχάσω και να συνεχίσω».

Ο Σωτήρης Πίσπας είπε:

«Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Από δικά μας λάθη ο Ηρακλής σημείωσε δύο γκολ. Συγχαρητήρια, αλλά στον πρωταθλητισμό υπάρχουν και ήττες. Πρέπει από αύριο κιόλας, γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να μείνουμε στην πρώτη θέση».

Πηγή: FL News

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις