Νέο ξεκίνημα με Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ο Αλμυρός (pregame)

Νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής επιχειρεί ο Γ.Σ. Αλμυρού στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας για την 16η αγωνιστική του 4ου ομίλου. Το ματς θα αρχίσει στις 15.00.
Ενισχυμένοι με τους νεοαποκτηθέντες Βέργο και Ματθαίου, οι «κυανόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στη βάση τους με το «διπλό» για να βάλουν φρένο στην καθοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών.
Ο Γυμναστικός είχε κάνει περίφημη εκκίνηση στο πρωτάθλημα, αλλά στις έξι τελευταίες αγωνιστικές πήρε μόνο ένα «τρίποντο» και αυτό στα «χαρτιά», από το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς και τον βαθμό της ισοπαλίας από το εντός έδρας 0-0 με τον Φωκικό. Μάλιστα, η ομάδα του Αλμυρού δεν έχει καν σκοράρει στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της.
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού θα ταξιδέψει χωρίς απουσίες στη Νεοκαισάρεια, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών. Μάλιστα για πρώτη φορά στην αποστολή θα είναι οι νεοαποκτηθέντες Γιάννης Βέργος και Άγγελος Ματθαίου. Οι «κυανόλευκοι» περιμένουν πολλά και από τον Αλέκο Αναστασίου, που στο ματς με τον Ολυμπιακό έδωσε πολλές μάχες. Ο υψηλόσωμος φορ είχε μόλις δύο ημέρες στην ομάδα, αλλά δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα προσαρμογής.
Εκτός των τριών παραπάνω παικτών, στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι και οι: Άγγελος Σταυράκης, Δημήτρης Βίτσος, Σταμάτης Καρράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Νίκος Μπαρούτας, Γιώργος Ναουμίδης, Βασίλης Καλαμίδας, Στέλιος Αλεξανδρής, Αποστόλης Τσιώλης, Δημήτρης Δημηνάς, Γιώργος Παπακώστας, Στέλιος Τιμπλαλέξης, Δημήτρης Δήμος, Θόδωρος Λουκάς, Παναγιώτης Κοντοβάς, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Γιώργος Δημητρίου, Χρήστος Μπακάλης, Κώστας Χατζής, Ηλίας Γκίκας.

“Σφυρίζει” ο Στόλης
Διαιτητής του σημερινού αγώνα ορίστηκε ο Διονύσης Στόλης από την ΕΠΣ Σερρών, με βοηθούς τους Πέτρο Μεταξιώτη και Στέλιο Γεωργόπουλο από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Χρήστος Πεντζερετζής από την ΕΠΣ Κιλκίς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις