Για την 11η σερί ΝΙΚΗ κόντρα στον Α.Ο. Σελλάνων του …Παλαμά (pregame)

Το ενδέκατο συνεχόμενο τρίποντο στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να κατακτήσει σήμερα (27/01) η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας τον Α.Ο. Σελλάνων στο Πανθεσσαλικό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι κυανόλευκοι έχουν αποκτήσει ρυθμό μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο κατακτώντας την ουσία αλλά παράλληλα ικανοποιώντας και τους φίλους της ομάδας με όμορφο ποδόσφαιρο.

Για τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου το παιχνίδι είναι ξεχωριστό καθώς πρόκειται να αντιμετωπίσουν την ομάδα που τους έκοψε βαθμούς, σ’ ένα γήπεδο που δεν προσφέρονταν για ποδόσφαιρο, με καθυστερήσεις από το πρώτο λεπτό και μία κακή διαιτησία. Το παιχνίδι είναι επίσης ιδιαίτερο καθώς στον πάγκο του Α.Ο. Σελλάνων κάθεται ο Στέφανος Ξηροφώτος, ο οποίος κοουτσάριζε τη Νίκη Βόλου μέχρι τη λήξη της περσινής αγωνιστικής σεζόν.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς θα έχει στη διάθεσή του και το νέο απόκτημα της ομάδας, τον Λάζαρο Μαντζίρη, ο οποίος αναμένεται να ντεμπουτάρει με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού είναι και ο Κωστής Δεμηρτζόγλου που πήρε λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Πιερικό και προπόνηση με την προπόνηση ενσωματώνεται πλήρως στο σύνολο. Εκτός πλάνων βρίσκεται ο Αλέξης Τσεμπερίδης, ο οποίος αναμένεται να μπει σε κανονικούς προπονητικούς ρυθμούς στο τέλος της εβδομάδας καθώς βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από τη θλάση του πρώτου βαθμού στη γάμπα που κληρονόμησε στην προπόνηση πριν τον αγώνα με την Στυλίδα.

Πάνοπλος ο Α.Ο. Σελλάνων

Με όλα του τα «όπλα» θα παραταχθεί ο Α.Ο. Σελλάνων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο όπου θα προσπαθήσει να βάλει «στοπ» στην ξέφρενη πορεία της Νίκης Βόλου, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά δημοσιεύματα σε ΜΜΕ της Καρδίτσας. Ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΑΟ Σελλάνων: Παπαδόπουλος, Ράντος, Τζάνης, Αρχοντής, Τσιρογιάννης, Μπούσδρας, Κούρκουλας, Χάδιαρης, Πατσαρούχας, Κόκκινος, Παπαδημητρίου, Κοντός, Τζέκος, Υφαντής, Παπαγεωργίου, Μπαλτάς, Κουτλής, Δημολιός, Μανασής, Μπακρατσάς.

Την αποστολή της ομάδας του Προαστίου θα συνοδεύσουν 50-80 φίλαθλοί της που θα μεταβούν στο Πανθεσσαλικό με πούλμαν αλλά και με Ι.Χ..

Ψυχούλας από τη Βοιωτία

Διαιτητής από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκε ο Δημήτρης Ψυχούλας από την ΕΠΣ Βοιωτίας, με βοηθούς τους Βασίλη Παγουρά και Γιάννη Τσώνη, επίσης από τη Βοιωτία. Παρατηρητής ορίστηκε ο Κώστας Κουρδής από την ΕΠΣ Λάρισας.

Τα εισιτήρια

Οι τιμές των εισιτηρίων:

– Γενική Είσοδος :10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

– Θέσεις VIP: 20€ (εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

– Γυναίκες: 5€

– Μαθητικό – παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)
– Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν

Είσοδος στο Στάδιο:

Η είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από την Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχουν τα εκδοτήρια για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Οι κάτοχοι των Καρτών Διαρκείας  των Κατηγοριών Basic, Fans, Kids, Ladies θα μπορούν να εισέρχονται από την Β’ Πεζογέφυρα και από ξεχωριστό σημείο εισόδου στο οποίο θα γίνεται ο ηλεκτρονικός έλεγχος των καρτών τους.Οι κάτοχοι των Διαρκείας, καλούνται να έχουν μαζί τους απαραίτητα και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των Καρτών Διαρκείας Gold και Premium αλλά και των κατόχων Εισιτηρίων 20€ θα γίνεται από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 13.00 το μεσημέρι της Κυριακής 27/01/2019.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις