“Μονομαχία” για τη σωτηρία ανάμεσα σε Ανάληψη και Αιολικό

«Μονομαχία» για τη σωτηρία είναι το παιχνίδι Ανάληψης-Αιολικού. Οι δύο «μονομάχοι»… κονταροχτυπιούνται σήμερα στις 6 το απόγευμα στο ΕΑΚ Βόλου για την Α1 ΕΣΚΑΘ, έχοντας κοινό στόχο στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι μεν «κυανέρυθροι» έχασαν όχι μόνο τον αγώνα με τον Μύτικα, αλλά απώλεσαν και τη διαφορά, με την οποία είχαν κερδίσει στον πρώτο γύρο. Την ίδια στιγμή η βολιώτικη ομάδα έχει πέσει και θύμα ίωσης, από την οποία προσβλήθηκαν οι Γαλανάκης, Ευαγγελινός και Βούλγαρης, ενώ ενδέχεται να βρίσκεται εκτός Βόλου ο Αλεξίου. Όλοι τους θεωρούνται αμφίβολη για την αυριανή συνάντηση.
Ο Παναγιώτης Τύμπας θα επιλέξει τη δωδεκάδα ανάμεσα από τους: Πρέκα, Ανέστη, Κουτσονοβάκη, Κωλέτση, Τύμπα, Μπακίρη, Λουκίδη, Στάμο, Αβέλλα, Χατζηνικολάου Μάνε και ίσως τους Αλεξίου, Ευαγγελινό, Γαλανάκη και Βούλγαρη.
Στην αντίπερα όχθη και στον Αιολικό θεωρούν πολύ σημαντικό το παιχνίδι και θέλουν να το κερδίσουν. Το θετικό για τον Αντώνη Μάνο είναι ότι πλέον υπολογίζει και στον Μπούρα, ο οποίος απολύθηκε από τον στρατό. Έτσι στη διάθεσή του βρίσκονται οι κάτωθι: Ζαρνακούπης, Λογοδότης, Σαμαράς, Kολτσιδόπουλος, Γεωργατζής, Βλασταρίδης, Φερχάτι, Δαρτιώτης, Βαγιόπουλος, Στρέτζος, Αντωνίου, Σούλης, Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις