Τρεις ποδοσφαιριστές απέκτησε ο Σαρακηνός

Σημαντική ενίσχυση για το Σαρακηνό που εντάσσει στο δυναμικό τρεις νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, όπως συνηθίζει  να κάνει άλλωστε η ομάδα του Γ. Φασουράκη.

Πρόκειται αρχικά για τον Δημήτρη Κουσκουρίδα (φωτό), γεννημένος το 2002 που αγωνίζεται τόσο στη θέση του στόπερ, όσο και του δεξιού μπακ. Αγωνιζόταν στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος στην Αγ. Παρασκευή, έχοντας 10 συμμετοχές, ενω παρουσία είχε και στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, όταν άνηκε στο δυναμικό του Ρήγα Φ., που αγωνιζόταν σ’ αυτή την κατηγορία.

Ο Γιώργος Κωνσταντέλος, μεσοπιθετικός γεννημένος το 2000, που αγωνίζεται από τη δεξιά πλευρα, προέρχεται από τη Β’ ΕΠΣΘ και την ομάδα του Αστέρα Ριζομύλου, όπου είχε επτά συμμετοχές κι ένα γκολ στο πρωτάθλημα και μια συμμετοχή στο Κύπελλο ΕΠΣΘ.

Τέλος, ο Χρήστος Μπακάλης που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, γεννημένος το 2001, ειναι φοιτητής στην πόλης μας με καταγωγή από τα Τρίκαλα, με παρουσία στην ομάδα Κ17 των Τρικάλων, άνηκε στο ρόστερ του ΓΣ Αλμυρου, χωρίς όμως να έχει πάρει χρόνο συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα.

Ως την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, αναμένεται για την ομάδα του Σαρακηνού και περαιτέρω ενίσχυση, τουλάχιστον με ακόμη ένα ποδοσφαιριστή, με τον οποίο η διοίκηση είναι σε προχωρημένες συζητήσεις κι αναμένεται το τυπικό κομμάτι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις