Πάσχος: «Όχι στη φαρσοκωμωδία των δήθεν εκλογών»

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Κάλεσμα σε όλα τα ερασιτεχνικά, ποδοσφαιρικά σωματεία του Νομού να μην λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία που έχει προκυρήξει η διοίκηση Πρωτοδικείου της ΕΠΣΘ, απευθύνει ο Μπάμπης Πάσχος μέσω ανοιχτής επιστολής. Αναλυτικά:

“Φίλοι παράγοντες των ερασιτεχνικών σωματείων του Νομού μας. Μετά από όλα συνέβησαν και συμβαίνουν στην ΕΠΣΘ, αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθυνθούμε σε σας , να σας κοιτάξουμε στα μάτια και να σας πούμε την αλήθεια όπως άλλωστε έχουμε κάνει μέχρι τώρα αλλά δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε. Δυστυχώς αυτοί που μεθόδευσαν, οργάνωσαν και εκτέλεσαν το σχέδιο εξόντωσης του τοπικού ποδοσφαίρου, έχουν φτάσει ένα βήμα πριν το αποτελείωμά του. Αφού περάσαμε από αρπαγές βιβλίων πρωτοκόλλου, πρακτικών, αλλαγές κλειδαριών, προπηλακισμούς και απειλές ακόμη και σε εκπροσώπους του τύπου, τραμπουκισμούς σε εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ., νομικούς εκπροσώπους και μάρτυρες, φτάσαμε σε δικαστικές αποφάσεις με διφορούμενο σκεπτικό, άσχετες με το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ. Πως αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι ενώ υπάρχουν οκτώ μέλη από το ενδεκαμελές συμβούλιο εν ενεργεία, το πρωτοδικείο αντί να ορίσει ,το πολύ συμπληρωματικές εκλογές για τρία τακτικά και τρία αναπληρωματικά μέλη,(αν και σ αυτό είναι αναρμόδιο), όρισε μια διοίκηση καθ’ υπαγόρευση, μόλις μία μέρα μετά την κατάθεση της αίτησης τριών σωματείων όλων κι όλων!

Και φτάνουμε τώρα στην τελευταία πράξη του δράματος όπου σας ζητούν να συμμετέχετε και σας καλούν σε Γ.Σ. και εκλογές μαζί στις 10 Αυγούστου κι ενώ η οριστική απόφαση από το δικαστήριο θέλει ακόμη τρεις μέρες να βγει, προκαταβάλλοντας ακόμη και το αποτέλεσμα. Θα ισχυριστούν ότι δήθεν βιάζονται για να βγάλουν την ΕΠΣΘ από το αδιέξοδο! Πώς? Πώς αγαπητοί φίλοι? Καταργώντας μια νόμιμη διοίκηση με διάρκεια θητείας μέχρι τον Μάρτιο του ’17, αναγνωρισμένη επισήμως από την ΕΠΟ? Και περιμένουν να τους δεχθούν στην Γ.Σ. της 28ης Αυγούστου , μετά απ’ όλα αυτά, μετά βαΐων και κλάδων;

Και τι θα γίνει αν η Γ.Σ. αποφασίσει ότι δεν αίρεται η τιμωρία της ΕΠΣΘ; Θα αρχίσουν μήπως κι αυτοί έναν νέο δικαστικό αγώνα εναντίον της ΕΠΟ σαν τους προκατόχους τους, που θα οδηγήσει την ΕΠΣΘ και κατ’ επέκταση τα σωματεία μας στην αδράνεια?

Φίλοι παράγοντες, αντισταθείτε στην τελευταία πράξη αυτού του δράματος! Μην συμμετέχετε σε καμία Γ.Σ. και φυσικά στην φαρσοκωμωδία των δήθεν εκλογών! Θα αναγκαστούν μ αυτό τον τρόπο, να εγκαταλείψουν τα «φιλόδοξα» σχέδιά τους άρδην και θα μπορέσουμε έτσι να τρέξουμε, στην κυριολεξία, σε συνεργασία με την ΕΠΟ να σώσουμε την παρτίδα, στο και πέντε! Σ’ αυτή την προσπάθειά μας χαιρετίζουμε την συστράτευση των φίλων και παλιών συμπορευτών, Αντώνη Ακτσιαλή και Σπύρου Αγγελόπουλου, καθώς και των συνεργατών τους. Τώρα δεν περισσεύει κανένας. Έχουμε αγώνα μπροστά μας και δεν έχουμε την πολυτέλεια να τρώμε τις σάρκες μας, μπρος στην απειλή του ισόβιου αποκλεισμού της ΕΠΣΘ, που φαίνεται στο βάθος του ποδοσφαιρικού ορίζοντα και που πιθανώς κάποιοι να επιθυμούν. Κανείς λοιπόν στην Γ.Σ και φυσικά στην εκλογές παρωδία. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να βάλει την οριστική ταφόπλακα του μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις