Αλέξανδρος Κατράνης στο Kingsport.gr: «Να πάμε τον Ατρόμητο κάθε μέρα και πιο ψηλά, όπως του αξίζει!»

Με τον επαναπατρισμό του στην Ελλάδα, ο Αλέξανδρος Κατράνης δίνει την πρώτη του συνέντευξη αποκλειστικά στο Kingsport.gr και στους Δημήτρη Μαγγανάρη και Ελένη Μαστραντώνη.

Ο αμυντικός των Περιστεριωτών μιλάει για την εμπειρία του στην Γαλλία και στην Σεντ Ετιέν, για την επιστροφή του… στο σπίτι και στην οικογένεια του Ατρομήτου, αλλά και για τους ατομικούς και ομαδικούς στόχους.

Ακόμη, ο Έλληνας  ποδοσφαιριστής αναφέρεται στο τι τον έκανε να πει το ναι στην ομάδα του Περιστερίου, για τη συνεργασία του με τον Νταμίρ Κάναντι και αποκαλύπτει με ποιον παίκτη ήταν κοντά στη Σεντ Ετιέν!

Αναλυτικά, η συνέντευξη` του Αλέξανδρου Κατράνη στο Kingsport.gr:

Ποια είναι τα συναισθήματα σου με την επιστροφή σου στον Ατρόμητο;

«Δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το γυρνάς στην οικογένεια του Ατρόμητου… τo σπίτι μου! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο τον οργανισμό του Ατρόμητου!

Ποιοι είναι οι στόχοι σου, τόσο οι προσωπικοί, όσο και οι ομαδικοί;

«Οι στόχοι μου είναι να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται, να γίνω βασικό μέλος αυτής της ομάδας και να πάμε τον Ατρόμητο κάθε μέρα και πιο ψηλά, όπως του αξίζει!»

Νιώθεις πιο έτοιμος και ώριμος αγωνιστικά από τότε που έφυγες;

«Σίγουρα οι εμπειρίες και οι δυσκολίες του εξωτερικού με έχουν ωριμάσει ποδοσφαιρικά και νιώθω πιο έτοιμος στην επιστροφή μου».

Παρατήρησες διαφορές στον Ατρόμητο με την επιστροφή σου εδώ (σε σχέση με παλιά);

«Ο ατρόμητος μέρα με την μέρα, χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει και το κατάλαβα από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ»

Η συνέχεια εδώ

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις