Στοίχημα: Στηρίγματα ΠΑΟΚ και Άγιαξ (video)

Κυριακή (27/01) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς περιλαμβάνει κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Εμείς, έχουμε ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βλέπετε πρώτοι όλα τα αποτελέσματα σούπερ λιγκ, όπως και τη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Κερδίζει με υψηλό σκορ ο ΠΑΟΚ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΟΦΗ. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες τη φετινή σεζόν, ο ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικός σε όλους τους τομείς, οδηγεί την “κούρσα” όντας στο +8 από τους διώκτες του, έχοντας ρεκόρ 15-1-0 (!). Ο ΟΦΗ από την πλευρά του είναι στη 13η θέση με 15 βαθμούς όντας στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετρώντας δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια του. Θεωρούμε πως ο ΠΑΟΚ θα φτάσει σε μια ακόμη νίκη σήμερα, το σκορ δύσκολα θα μείνει χαμηλά καθώς αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν με ευκολία, έτσι θα πάμε με το συνδυαστικό 1 & Over 2,5 σε απόδοση 1.80.

Βγάζει “φωτιές” ο Άγιαξ

Συνεχίζουμε με Α’ Ολλανδίας και το σημαντικό ντέρμπι ανάμεσα σε Φέγενορντ και Άγιαξ. Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη χαρά της νίκης στα τρία τελευταία παιχνίδια τους μετρώντας μια ισοπαλία και δυο ήττες, βρίσκονται στην 3η θέση όντας μακριά τόσο από τον Άγιαξ που προπορεύεται, όσο κι από τη Φίτεσε που ακολουθεί και η έλλειψη έντονου κινήτρου φαίνεται πως επηρεάζει την ομάδα. Ο “Αίαντας” από την πλευρά του είναι στο -5 από την κορυφή έχοντας όμως παιχνίδι λιγότερο, μετράει 11 νίκες και μια ισοπαλία στα 12 τελευταία παιχνίδια του και τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει να είναι σε θέση να περάσει νικηφόρα από οποιαδήποτε έδρα της χώρας. Οι τιμές του διπλού ωστόσο δεν μας ικανοποιούν απόλυτα, έτσι θα προτιμήσουμε το Άγιαξ -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.30.

Δεν χάνει η Φορτούνα

Περνάμε στην Bundesliga και την αναμέτρηση Φορτούνα Ντίσελντορφ – Λειψία. Η Φορτούνα μπορεί να άργησε να προσαρμοστεί στα δεδομένα της μεγάλης κατηγορίας, ωστόσο έχει βρει τα πατήματά της, προέρχεται από τέσσερις (!) σερί νίκες και πλέον έχει 21 βαθμούς όντας στο +7 από τα μπαράζ παραμονής. Η Λειψία από την πλευρά της είναι ασταθέστατη, μετράει δυο νίκες και τρεις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ προέρχεται από τρεις σερί εκτός έδρας ήττες. Εμείς θα στηρίξουμε το μομέντουμ και την έδρα, επιλέγοντας το 1Χ σε απόδοση 1.97.

Καλύπτει τη διαφορά η Ρέτζιο Εμίλια

Στην έδρα της, η Εμίλια έχει πετύχει τις τέσσερις από τις πέντε νίκες της, η Μπρέσια είναι απαράδεκτη εκτός έδρας με επιμέρους ρεκόρ 1-7 οπότε δικαίως η Εμίλια προσφέρεται φαβορί. Η γηπεδούχος είναι επικρατέστερη για νίκη, θα προσπαθήσει να καλύψει και την διαφορά των 4 πόντων από την ήττα 83-79 του πρώτου γύρου, επομένως η επιλογή είναι η Εμίλια -2.5 σε απόδοση 1.88

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε τα βίντεο για τους αγώνες Λεβαδειακός – Άρης, ΠΑΟΚ – ΟΦΗ, Παναθηναϊκός – ΑΕΛ και Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός.

Λεβαδειακός – Άρης

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ

Παναθηναϊκός – ΑΕΛ

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις