Β’ ΕΠΣΘ: Το Φιλμ της 14ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)  

Τοξότης και Ιάσων είναι οι κερδισμένοι της πρώτης αγωνιστικής του β’ γύρου στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ, αφού εκμεταλλεύτηκαν τα στραβοπατήματα που είχαν Δάφνη και Αγχίαλος, μειώνοντας από την κορυφή σε απόσταση αναπνοής.

Για την ομάδα των Αγ. Αναργύρων, που συνεχίζει να προπορεύεται στη βαθμολογία, η σημερινή ήττα από τη Μακρινίτσα (1-0) είναι η πρώτη της σεζόν.

Στη δεύτερη θέση έχει περάσει πλέον ο Τοξότης, μετά την εκτός έδρας νίκη επί του φορμαρισμένου Αστέρα (2-4).

Μια από τις πιο εντυπωσιακές ανατροπές πέτυχε ο τρίτος της Βαθμολογίας Ιάσονας επί του Ανθ Γαζή και μάλιστα εκτός έδρας. Η ομάδα της Άλ. Μεριάς ήταν πίσω στο σκορ ως το 89΄οπότε ισοφάρισε για να επιτύχει την επική ανατροπή στο 94’, επικρατώντας τελικά με 1-3.

Η Αγχίαλος, μετά την ήττα που είχε τη 12η αγωνιστική, ακολούθησε το ρεπό τη 13η  για να έχει σήμερα νέα απώλεια βαθμών μετά την ισοπαλία (1-1) με την ΑΕ 2002, γεγονότα που έφεραν τους αγχιαλίτες στην 4η  θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τέλος, ο Πανιώνιος γι’ ακόμη μια φορά επικράτησε πετυχαίνοντας  σκορ τη ημέρας (6-0) επί των Μικροθηβών, αυτή τη φορά και παραμένει η πιο παραγωγική ομάδα της κατηγορίας.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Β’ ΕΠΣΘ
ΑΕ 2002- ΦΘ Αγχίαλος 1-1
Αστέρας-Τοξότης 2-4
Παγασητικός- Ελευθεριακός 0-0
Μακρινίτσα- Δάφνη 1-0
Πανιώνιος- Μικροθήβες 6-0
Άνθιμος Γαζής- Ιάσων ΑΜ 1-3
Ρεπό: Πηλέας

Η Βαθμολογία

Η επομενη 15η αγωνιστική
ΦΘ Αγχιάλου- Πηλέας
Τοξότης- ΑΕ 2002
Δάφνη – Αστέρας Ριζ.
Μικροθήβες- Παγασητικός
Ιάσων Α.Μ.- Μακρινίτσα
Άνθ. Γαζής- Πανιώνιος
Ρεπό: Ελευθεριακός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις