Νέα ήττα για Γ.Σ. Αλμυρού, παρότι προηγήθηκε στο σκορ

Αν και ο ΓΣ Αλμυρού προηγήθηκε με 0-1 στη Νεοκαισάρεια, στο τέλος ηττήθηκε με 2-1 από τον Αχιλλέα. Οι «κυανόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με τον Τζοβάρα στο 6ο λεπτό, όμως οι γηπεδούχοι στην επανάληψη με δύο τέρματα των Αποστολίδη στο 52’ και Κατσαμάγκα στο 62’ πήραν τη νίκη με 2-1.

Ο Αλμυρός έκανε δυνατό ξεκίνημα στο ματς και στην πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Ήταν το 6’ όταν ο Κοντοβάς έκανε τη σέντρα και ο Τζοβάρας με κεφαλιά έγραψε το 0-1. Στη συνέχεια του αγώνα, οι «κυανόλευκοι» θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο τέρμα στο πρώτο μέρος, χάνοντας ευκαιρίες με τους Αναστασίου, Κοντοβά και Τσιώλη.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Αλμυρός έχασε εκπληκτική ευκαιρία στο 49’ να διπλασιάσει τα τέρματά του και να βάλει τις βάσεις για τη νίκη, με τον Τζοβάρα να πιάνει την κεφαλιά και τον Βασιλειάδη να πραγματοποιεί εντυπωσιακή, όσο και σωτήρια απόκρουση.

Και ενώ δεν έγινε το 0-2, τρία λεπτά αργότερα, στο 52’ ο Αχιλλέας ισοφάρισε σε 1-1. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη, η μπάλα βρήκε το τείχος των παικτών του Αλμυρού, ο νεαρός τερματοφύλακας Βίτσος αιφνιδιάστηκε, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Δέκα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έφεραν τα πάνω κάτω στο ματς, με τον Κατσαμάγκα να πλασάρει εύστοχα τον Βίτσο για το 2-1.

Ο ΓΣΑ προσπάθησε στη συνέχεια για την ισοφάριση, έχοντας δοκάρι με τον Τσελεπή και μια καλή ευκαιρία με τον Ματθαίου.

Διαιτητής: Στόλης (ΕΠΣ Σερρών).

Βοηθοί: Μεταξιώτης, Γεωργόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Βασιλειάδης, Κατσαρός (46’ Ναλμπαντίδης), Δερμίσης, Κραγιόπουλος, Τσιμπούκας, Αποστολίδης, Δ. Ίτσιος, Παγωνίδης, Κατσαμάγκας (90’ λ.ττ. Χαλκίδης), Παπαδόπουλος (80’ Καταχιώτης), Κ. Ίτσιος.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Βίτσος, Καρράς (89’ Παπακώστας), Μπαρούτας, Αλεξανδρής, Ναουμίδης (82’ Ματθαίου), Βέργος, Κοντοβάς, Στουρνάρας, Τζοβάρας (65’ Γκίκας), Τσιώλης (75’ Τσελεπής), Αναστασίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις