Νίκη με ανατροπή για Πρωτεσίλαο

Σημαντική Νίκη για την ομάδα του πρωτεσιλάου που κατάφερε με ανατροπή να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της επί των Μυρμιδόνων με 2-1 και να απομακρυνθεί από τις θέσεις της βαθμολογίας που στον υποβιβασμό.

Με γρήγορο γκολ ξεκίνησαν οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισε στο πρώτο ημίχρονο και ανατροπή στο δεύτερο μέρος για τους γηπεδούχους, που ανέβασαν την απόδοσή τους, μετά το εις βάρος τους σκορ.

Στο 12ο λεπτό ο Δημήτρης Μπούρχας κέρδισε πέναλτι,  καθώς ανατράπηκε στην έξοδο του τερματοφύλακα Μάνου. Ο Καρατέεφ ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος κι έκανε το 0-1.

Στο 35’ με κεφαλιά ο Χρήστος Παναγιώτου, μετά από σέντρα του Ι. Λάμπου έκανε το 1-1, που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο 58’ η ανατροπή του σκορ με το γκολ που σημείωσε για τους γηπεδούχους ο Απ. Λάμπος, μετά από πολύ όμορφη ενέργεια, που ξεκίνησε με εναλλαγές από το χώρο του κέντρου, ο Παναγιώτου έκανε το γύρισμα στο πρώτο δοκάρι, εκεί όπου κινούνταν ο σκόρερ οπυ πλάσαρε εύστοχα

Στο 64’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με σουτ του Καρατέεφ που βρήκε σε σώματα και στη συνέχεια “έξυσε” το κάθετο δοκάρι, ενω σημαντική ευκαιρία χάθηκε κι από το Δ. Μπούρχα  σε τετ α τετ.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Ακριβούσης, Ι. Λάμπος, Σιαμανίκος, Νικογιάννης, Κ. Κόρκος, Παναγιώτου, Εράλντο, Απ. Λάμπος, Σούδης, Μαρικλέν (55’ Χασιώτης, 89’ Λεϊμονής)

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Κοντογεωργάκης, Γκαρνίδης, Κωτούλας (46’ Μακρής), Κουφάκης (80’ Πραττής), Κατσαβριάς, Ν. Βούλγαρης (70’ Μπίνας), Δ. Μπούρχας, Αράπης, Τετριμήδας, Καρατέεφ (72’ Πιπινής), Δημητρίου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις