Έχασε στο φινάλε με Αστέρα Ιτέας ο Θησέας

Μετά από δύο σερί εκτός έδρας νίκες, ο Θησέας δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, χάνοντας με 2-1 από τον Αστέρα Ιτέας στην Αγριά, για την 16η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 4ο όμιλο.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με 1-0 στο 52’ με γκολ του Οικονόμου, για να δεχθούν στη συνέχεια δύο τέρματα και να χάσουν το ματς.

Ύστερα από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο, ο Θησέας στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ήταν το 52’ όταν ο Οικονόμου με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Κοτζαθανάση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πάππου για το 1-0.

Η απάντηση του Αστέρα ήρθε στο 74’. Ο Αντωνόπουλος με πλασέ έγραψε το 1-1, ενώ στο 77’ ο Κοτζαθανάσης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, ενώ στο 88’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Μπόρας, ο οποίος υπέπεσε σε πέναλτι. Ο Κακκάβας ευστόχησε στο πέναλτι, γράφοντας το τελικό 1-2.

Κόκκινες: 77’ Κοτζαθανάσης, 88’ Μπόρας.
Διαιτητής
: Σ. Λεωνίδας (Τρικάλων).
Βοηθοί: Κ. Λεωνίδας, Παπαγεωργόπουλος (Τρικάλων).
ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Διαμαντόπουλος, Βαν Ντε Γουίχε, Γιαουπλάρι, Μπόρας, Κοτζαθανάσης, Πέτσης, Αγιασιώτης, Βλάχος (79’ Χατζησταμάτης), Οικονόμου, Δημητριάδης.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Πάππος, Κουτσούμπας, Αντωνόπουλος, Ηλιάδης, Ζαννιάς, Μαυρόπουλος (65′ Σαλιάι) Γεωργουσόπουλος (90′ Παπαεμμανουηλίδης), Μαλισσόβας, Κακκάβας, Γκούρα (76′ Σεΐτι), Αλεξίου (91′ Λαζίδης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις