Νίκησε στη Σκιάθο… “ζευγάρωσε” τα τρίποντα ο Μαγνησιακός

Η πολύ κακή εμφάνιση συνολικά για τους γηπεδούχους,  σε συνδυασμό με σημαντικές απουσίες ποδοσφαιριστών που λογίζονται ως βασικοί, ήταν οι λόγοι που οδήγησαν στην ήττα της Σκιάθου από το Μαγνησιακό με 1-3.

Από την άλλη θα πρέπει να σταθούμε στη δεύτερη νίκη του Μαγνησιακού στο πρωτάθλημα, που είναι και η πρώτη μακριά από την έδρα και συνδυάστηκε με την παρουσία του Θανάση Βλαχόπουλου ως πρώτου προπονητή, για πρώτη φορά στον πάγκο. Με δώδεκα διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, ταξίδεψε ο Μαγνησιακός στη Σκιάθο.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο μέσος όρος ηλικίας της βολιώτικης ομάδας ήταν 18 ετών, ενώ πολύ νεανικό ήταν και το ρόστερ της Σκιάθου, προσφέροντας συνολικά οι δυο ομάδες, πολύ όμορφη εικόνα στον κόσμο που παρακολούθησε την αναμέτρηση.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 15’ με πλασέ του Θεοδωρόπουλου, από σέντρα του Βαλιώτη.

Το 2-0 έκανε ο Κατσίφας στο 65΄ με πλασέ μέσα από την περιοχή και το 0-3 έκανε ο Οικονόμου με πλασέ έξω από την περιοχή στο 80’.

Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε από το Νασιάκο με κοντινό πλασέ, μετά ατομική ενέργεια στο 89’.

Ο Χρ. Τζελάι είχε πλασέ από κοντά, αλλά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι μπροστά σε κενή εστία, όταν το σκορ ήταν στο 0-2.

Ευχαριστίες για την άψογη φιλοξενία εξέφρασαν οι παράγοντες της Σκιάθου, που διανυκτερεύουν στο νησί, λόγω μη ύπαρξης δρομολογίου για την επιστροφή.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Τουρναβίτης, Δ Γκιαουράκης, Αλ Τελάι (75’ Αλ. Σαολίνο) Νασιάκος, Γ. Γκιαουράκης, Τάσσος, Σερ. Αϊντίνι, Γ. Σταμέλος, Χρ. Τζελάι, Ντ. Πρίφτι, Μανωλιός.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βλαχόπουλος, Κρανιάς, Χριστοδούλου, Κωστής, Γκαμαλέτσος, Τάρε, Μπαλλάς (35’ λ. τρ. Κατσίφας), Οικονόμου, Μυλωνάς, Θεοδωρόπουλος, Βαλιώτης

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις