Νικά… και «κυνηγά» ο Ρήγας, με «εξάρα» πέρασε από την Αγχίαλο

Ο Ρήγας συνεχίζει να νικά και να κυνηγά τους πρωτοπόρους του, επιδιώκοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σ΄ αυτή του την προσπάθεια ΄πέρασε με νίκη από τη Ν. Αγχίαλο και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, κάνοντας ένα αποτέλεσμα από αυτά που μένουν στην ιστορία, μεταξύ των μεγάλων ομάδων, αφού επικράτησε με σκορ 0-6.

Αναμφισβήτητα ο Πύρασος δεν βρίσκεται στην καλύτερη του κατάσταση και με δεδομένες τις απουσίες του, δεν ήταν εύκολο να αντιμετωπίσει μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, που αναμφισβήτητα διαθέτει τεράστια ποιότητα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 24′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νασιακόπουλου κι αφού  η μπάλα έσκασε πρώτα στο έδαφος ξεγελώντας τον Πρωτούλη. Το 0-1 ήταν το σκορ ημιχρόνου, αφού  οι παίκτες του Ρήγα σ΄ αυτό το διάστημα «έσπασαν» τα δοκάρια.

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ περισσότερο παραγωγικοί, δεδομένου ότι αγωνιζόταν και με παίκτη παραπάνω, εξαιτίας της αποβολής του Τσάμη (δεύτερη κίτρινη) στο 40’.

Στο 50’ ο Γάρος από σέντρα του Σέττου έκανε το 0-2, στο 52’ από μπαλιά του Νασιακόπουλου, ο Πάσχος έκανε το 0-3 και στο 54΄ ο Σέττος με ατομική ενέργεια και πλασέ από αριστερά, πέτυχε το 0-4, σ΄ ένα εκρηκτικό διάστημα.

Το δείκτη του σκορ ανέβασε στο 0-5 με δεύτερο προσωπικό τέρμα ο Σέττος στο 72’ και το τελικό 0-6 διαμορφώθηκε στο 82’ από τον Ζηρδέλη.

Τα δοκάρια για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκαν στο 17΄με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Πάσχου και με τον Γάρο στο 39’ και 43’.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Πρωτούλης, Σιαμέτης, Τσάκαλος, Τσάμης, Γκίνης, Αντωνιάδης (66′ Παπαδογιώργος), Ζαχαράκης, Σταντσούρης, Βλαχόπουλος, Γιοβάνης, Κοσμάς (60′ Κωστούλας).
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Γούτσιος, Γκάγκας, Σπαθής (70′ Σούγγαρης), Καρλιάμπας, Αλεξίου, Πάσχος (77′ Μπόλκας), Τσιαντής, Σέττος, Νασιακόπουλος (75′ Ζηρδέλης), Αραμπατζής (22′ λ.τρ. Γάρος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις